Na křižovatce ve Slavkově smetl auto s dvěma dětmi a ujel. Po řidiči pátrá policie

Na křižovatce ve Slavkově smetl auto s dvěma dětmi a ujel. Po řidiči pátrá policie.

Jihomoravští policisté pátrají po zbabělém řidiči

Jihomoravští policisté pátrají po zbabělém řidiči, který ve Slavkově u Brna zavinil nehodu. Místo toho, aby zastavil a šel zkontrolovat, zda je posádka včetně dvou malých dětí v pořádku, raději šlápl na plyn, otočil se a z místa ujel.

Dopravní nehodu natočila kamera jiného auta, které se blížilo k frekventované křižovatce na okraji Slavkova u Brna. Záběry ukazují, jak řidič v bílém osobáku vjel na hlavní silnici zrovna ve chvíli, kdy po ní projížděl červený vůz. Srážce se už nedalo zabránit.

„Zřejmě přehlédl malé červené auto, ve kterém právě cestovala maminka se dvěma malými dětmi, kdy nečekaný střet její auto otočil do protisměru,“ uvedl mluvčí jihomoravské policie Petr Vala.

Řidič ale následně udělal něco nepochopitelného. Místo, aby okamžitě zastavil a přesvědčil se, že jsou všichni v pořádku, od nehody zbaběle odjel. „Otočili jsme se o 180 stupňů a ten člověk odjel. Myslela jsem, že prostě zabočuje, přijde za námi a sepíšeme nějaký papíry,“ popsala řidička nabouraného auta.

Žena vezla i své dvě děti, které byly podle ní v šoku. Z místa nehody je odvezl jejich známý. „Šťastnou náhodou se při nehodě nikomu nic vážného nestalo. Kromě dětského pláče si tak nehoda naštěstí vyžádala jen několik pomačkaných plechů,“ doplnil Vala.

Dopravní policisté proto žádají čtenáře a diváky CNN Prima NEWS o pomoc. Pokud jste tuto nehodu viděli, nebo ji dokonce máte natočenou, volejte linku 158. Zbabělý řidič totiž má co vysvětlovat a možné tvrzení, že si nehody vůbec nevšiml, mu rozhodně neprojde.

Tagy: