Slováček oslavil narozeniny. Akci s vzácnými hosty kvůli nehodě Patrasové rušit nechtěl

Dáda Patrasová a Felix Slováček

Pokračování nehody Patrasové

I když Felix Slováček prožil perné narozeniny, den poté už po boku svých přátel vesele slavil. Jak prozradil redakci CNN Prima NEWS, s manželkou Dádou Patrasovou se dohodli, že známá herečka po pondělní autonehodě raději zůstane doma.

Saxofonista Felix Slováček si v den oslav svých narozenin přál, aby se pondělní kauza jeho manželky dál nerozmazávala. Dagmar Patrasová totiž v pondělí nabourala, poté policistům odmítla dechovou zkoušku.

„Abych na to nemusel myslet, domluvili jsme se, že tu budu sám a Dáda zůstane doma,“ prozradil redakci ShowTimu Slováček. Účast naopak přislíbily jeho tři děti.

A i když se kolem nehody spustil mediální poprask, nic rušit nechtěl. „Ani na chviličku jsem nad tím nepřemýšlel. Mám tu vzácné hosty, mám je rád. Jsou to přátelé, se kterými se stýkám, a není to jen tak někdo,“ odůvodnil.

To, že na oslavu Patrasová nedorazí, avizovala už ona sama, a to jen pár hodin před akcí. „To nevím. Asi tam nepůjdu, protože… Prostě tam nepůjdu,“ řekla herečka pro CNN Prima NEWS. Krátce se také vyjádřila k nehodě.

„Jsem v pořádku, nic se neděje,“ reagovala Dagmar Patrasová na otázku redakce pořadu ShowTime ohledně její pondělní dopravní nehody. Herečka nabourala auto už podruhé, v roce 2018 nadýchala 2,5 promile alkoholu a přišla o řidičský průkaz. Pondělní havárii policie zatím vyšetřuje.

Tagy: