Velký medvěd vyděsil účastníky party. Vrhl se na jednohubky, bezmocní kuchaři jen přihlíželi

Lidé si v mexickém městě San Pedro Garza Garcia užívali poklidný raut pod širým nebem, když se najednou objevil nezvaný host. Na akci totiž dorazil také velký medvěd, který doslova vyluxoval bufet. Incidentem se nyní baví lidé na sociálních sítích, kde jeho hodování koluje.

Na záběrech na sociální síti TikTok je vidět, jak se medvěd zcela neochvějně prodírá mezi lidmi na večírku. Chlupaté zvíře si to pak namíří přímo ke stolům, na kterých je vyskládané jídlo. U nich se dokonce postaví na zadní a pustí se do jídla. Podle webu New York Post mu zachutnaly především jednohubky. Video už má desetitisíce zhlédnutí.

ČTĚTE TAKÉ: Bizarní podívaná na oblíbené pláži. V moři se objevil medvěd, záběry obletěly svět

Po chvíli to vypadalo, že se dostatečně nasytil. Ovšem, jak poukázal server Daily Mail, patrně si nechtěl nechat ujít tak dobré jídlo. Medvěd se totiž vrátil a pokračoval v hodování. Kuchaři jen nevěřícně přihlíželi, aniž by se zmohli k odporu.

Medvěd narušitel

Není to zdaleka poprvé, co tato šelma nějakým způsobem narušila akci lidí. Britský server připomíná okamžik z loňského roku, kdy medvěd řádně zkomplikoval žádost o ruku. K tomuto incidentu došlo rovněž v Mexiku.

Ricardo Morales poklekl před svoji přítelkyní, když vtom se na romanticky ozdobené terase zjevil chlupatý návštěvník. „Necítil jsem nervozitu ani strach z medvěda, protože nebyl agresivní,“ vylíčil tehdy Morales.

Ačkoli se oba incidenty mohou jevit jako úsměvné, není tomu tak. Konzumace lidských jídel může vést k tomu, že si medvědi na „naše“ potraviny zvyknou a ztratí strach z lidí, upozornil New York Post. Problémy s medvědy též řešily na Slovensku, kdy zvířecí rodinka obsadila hřbitov, jak informoval web CNN Prima NEWS.

Podobný případ se odehrál nedávno také v USA. Návštěvníky pláže tam překvapil medvěd, který vyplaval z moře:

Tagy: