Zpověď známé řidiče, který se zabil na Jičínsku: Ruplo mu. Na silnici byl jako magor

Tragická nehoda dvou aut automobilem uzavřela ve čtvrtek silnici z Jičína na Popovice

Srážku dvou vozů v Jičíně nepřežil řidič sportovního vozu

Tragická nehoda dvou aut uzavřela ve čtvrtek silnici z Jičína na Popovice. Sportovní vůz skončil rozlomený na tři části a jeho řidič srážku nepřežil. Podle známé zesnulého řidiče byl muž vyznavačem rychlé jízdy a delší dobu hazardoval se životem. Uvedla to pro redakci CNN Prima NEWS. Muž měl údajně několikrát také problémy s policií.

Tragédie se stala krátce po osmé hodině ráno na výpadovce z Jičína směrem na Popovice. Jedno z aut po srážce skončilo úplně zdemolované. „Podle prvotních informací, zřejmě při předjíždění, došlo k dopravní nehodě, následkem čehož jedno vozidlo skončilo v poli a druhé narazilo do stromu,“ uvedla pro CNN Prima NEWS mluvčí policie Lucie Konečná.

Řidič sportovního vozu nehodu nepřežil. „Byl vyproštěn pomocí hydraulického zařízení a jeho mrtvé tělo bylo předáno policii,“ popsal jičínský hasič Tomáš Dvořák.

Známá zesnulého řidiče následně uvedla, že muž byl vyznavačem rychlé jízdy a mnohdy na silnici riskoval. „Abych pravdu řekla, tak se to dalo čekat. Na silnici byl jako magor. Hazardoval se životem už delší dobu,“ popsala pro CNN Prima NEWS žena, která si nepřála být jmenována. „Nebylo to poprvé, co lítal jako magor,“ dodala.

Kamarádi zesnulého řidiče prý plánují udělat spanilou jízdu na jeho počest. „Neměla by být žádná, kvůli svému chování si to nezaslouží,“ sdělila žena. Podle ní měl mít řidič několikrát problémy i s policií. „Znám ho už déle. Ruplo mu. Měli jsme strach, ohrožoval celé město. Nechápu, jak se mohl takhle chovat, když měl doma dvě děti. Je to smutné, ale dalo se něco podobného čekat,“ řekla řidičova známá.

Tagy: