Na vztahu musíme pracovat, hlásá Bagárová po návratu k Muradovi. Promluvila o dalším dítěti

Fanoušci Moniky Bagárové s napětím sledovali, jak se bude vyvíjet její vztah s MMA zápasníkem Makhmudem Muradovem. Zpěvačka se však netají tím, že po loňském rozchodu dvojice opět tvoří šťastnou rodinu. „Musíme na vztahu pracovat a dohodli jsme se, že budeme více času trávit spolu,“ sdělila fanouškům. A zmínila také, zda plánují rodinu rozšířit.

Poslední měsíc si fanoušci kladli otázku, jak se vztah Bagárové s Muradovem bude vyvíjet. Zpěvačka na svých sociálních sítích sdílela mnohé příspěvky s popisky, které vyvolávaly dojem, že se situace od prosince – kdy oznámila s otcem dcery Rumie rozchod – změnila. Spekulace o jejich obnovení vztahu umocnilo zejména video, které Bagárová sdílela k Muradovým narozeninám.

Veškeré pochyby zpěvačka definitivně rozehnala přiznáním fanouškům v livestreamu na Instagramu, kdy na otázku o jejich vztahu sdělila: „Ano, jsme s Machem opět spolu. Musíme na vztahu pracovat a dohodli jsme se, že budeme více času trávit spolu.“

Zpěvaččini příznivci byli z jejího vyjádření nadšení, mnozí si přáli, aby neshody ve vztahu oba překonali a opět byli spolu. A nyní jejich nadšení sílí ještě víc. Bagárová se nikdy netajila tím, že by jednou ráda rodinu rozšířila. Podle informací webu Aha! by do dvou let mohla mít nyní téměř dvouletá Ruminka sourozence. Svým přátelům Bagárová na dotaz, kdy bude mít další děti, měla sdělit, že by „další dítě ráda stihla do třiceti“.

V červenci česká zpěvačka oslaví 28. narozeniny, a tak se její plánovaný cíl pomalu blíží. Otázkou však zůstává, zda tento pár dokáže pracovat na dohodě, kterou si stanovili: trávit spolu více času. Zápasník totiž většinu roku tráví v rodném Uzbekistánu, a právě časté odloučení bylo důvodem jejich rozchodu.

Tagy: