Je to má průvodkyně životem, popřel Krampol sexy přítelkyni. Promluvil o jiné ženě

Vše je jinak. Herec a dabér Jiří Krampol se vyjádřil k údajnému vztahu s 25letou herečkou Kateřinou Bláhovou. Ačkoliv jeho přátelé tvrdili, že se jedná o Krampolovu novou lásku, český Belmondo vše popřel. O téměř 60 let mladší umělkyně je prý jeho „průvodkyní životem“. V rozhovoru pro Extra.cz však prozradil, že se v jeho životě nachází jiná žena.

Herec a dabér francouzské legendy Jeana-Paula Belmonda se rázně vyjádřil ke své údajné přítelkyni. Tou má být 25letá herečka Bláhová. „Kde to vzali? Taková blbost. Bohužel to není má přítelkyně, i když bych byl rád, kdyby jí byla. Je o téměř 60 let mladší,“ prohlásil Krampol v rozhovoru pro web Extra.cz.

Svou otázkou mířil zejména na saxofonistu Felixe Slováčka a zpěvačku Šárku Rezkovou. Právě ti totiž deníku Aha! prozradili, že by mladá zrzka měla být jeho novou láskou. „Jirka přišel na narozeniny lékařky Ivany Němečkové s mladou zrzkou a všem nám ji představil jako přítelkyni,“ prohlašoval Slováček. Že se jedná o krásnou ženu potvrzovala i herečka.

„Je to hezká holka. Taky jsem slyšela, jak říká, že je to jeho přítelkyně,“ souhlasila Rezková. Nyní však Krampol vše uvádí na pravou míru. Ačkoliv prý nikomu nic do jeho soukromí není, nechce mladé herečce ublížit. „Kateřina je kolegyně. Je to výborná herečka a mladá bezvadná holka. Děláme spolu na novém filmu s názvem Život je sranda. Kateřina dělá průvodkyni mým životem,“ vysvětlil Krampol.

Poznali se na natáčení

S Bláhovou, která je divákům televize Prima známá například ze seriálu Modrý kód, se seznámil před dvěma lety na natáčení filmu Stáří není pro sraby. „Hrála tam menší roli. Je to bezvadná a velice talentovaná herečka. Tak jsem ji poprosil, jestli by neprovedla diváky mým filmem, a ona řekla ano,“ sdělil herec.

Právě společný projekt je důvodem, proč spolu dvojice tráví tolik času jak ve společnosti, tak u Krampola doma. „Nebydlí se mnou, ale ve Vršovicích. Takže je to kachna (neověřená a nepravdivá zpráva – pozn. red.). Slečna Bláhová není moje milenka,“ popřel tvrzení, která se začala rychle šířit. „Ne, že bych nechtěl, aby byla mou milenkou, je to velice mladá a půvabná žena, ale nerad bych jí ubližoval. Má vztah s klukem, který na ni žárlí. Nerad bych, aby se psalo, že se ke mně nastěhovala,“ vysvětlil své vyjádření.

Jeho srdce bije pro jinou

Jedním dechem tvrzení o vztahu s mladou herečkou popřel, zároveň však přiznal, že se v jeho životě objevila jiná žena. „Mám ve svém životě jinou ženou, je to ale komplikované. Když vám umře žena, tak si nemůžete hned najít přítelkyni,“ doplnil Krampol. Stále ho ztráta milované manželky bolí.

Smrt Hany Krampolové byla velmi náhlá a nečekaná. Pár Krampolovi tvořili dlouhých 36 let, z toho 23 let byly manželé. V srpnu 2020 však Krampolová zemřela na vykrvácení z prasklého vředu na jícnu. Velmi ho proto ranilo, když se po její smrti začaly šířit zvěsti o tom, že tvoří pár s kolegyní Zuzanou Bubílkovou.

„Za dva měsíce po úmrtí ženy, kterou jsem miloval celý život, bych si začal s Bubílkovou? To by nešlo, na to nemám povahu. Manželčina smrt mě stále bolí,“ uzavřel herec.

Tagy: