Nacher: V ANO čelíme nadávkám i napadením. Z fňukání jste si udělali program, reagoval Benda

Místopředseda poslaneckého klubu ANO Patrik Nacher a předseda poslaneckého klubu ODS Marek Benda

360° (141)

Při volbách do Parlamentu nás voliči vládní koalice napadali a byli vulgární, připomněl v pořadu 360° na CNN Prima NEWS místopředseda poslaneckého klubu ANO Patrik Nacher. Požádal proto předsedu poslaneckého klubu ODS Marka Bendu, aby své voliče vyzval, aby to během kontaktní kampaně při volbách do Evropského parlamentu nedělali. Podle Bendy ale opoziční ANO jen „věčně fňuká“ a udělalo si z toho program.

S blížícími se volbami do Evropského parlamentu začíná kontaktní kampaň. Místopředseda poslaneckého klubu Patrik Nacher (ANO) proto v pořadu 360° na CNN Prima NEWS vyzval vládní strany, aby vybídly své voliče a požádaly je, aby nechodili na mítinky opozice a nebyli na nich vulgární.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Spojování Babiše s Ruskem je trefné, míní Lipavský. Hanebná antikampaň, oponoval Bžoch

„Když jsme tady měli kampaň při volbách do Parlamentu, tak už jsem od nějaké chvíle musel mít ochranku. Přijde mi opravdu absurdní, aby člověk měl někoho, kdo hlídá stánek, kdo hlídá nás, aby nás někdo nenapadl, protože nám ty věci kradli a napadali naši manažerku,“ popsal Nacher. Podle něj došlo také k vypuštění vzduchu ze skákacího hradu. „Naštěstí tam nikdo neskákal, jinak by byli zranění,“ podotkl Nacher.

Zdůraznil, že on své voliče opakovaně vybízí, aby takové věci nedělali. „Byl bych rád, aby vy jste překročili svůj stín a vybídli své voliče, ať to nedělají taky,“ řekl Nacher předsedovi poslaneckého klubu ODS Markovi Bendovi. „Andrej Babiš se při prezidentské kampani dokonce někdy ani nedostal ke svým příznivcům, protože byl zablokován,“ podotkl Nacher.

Benda: Babiš si jen stěžuje

Benda ale jeho slova označil za „věčné fňukání“. „Myslím, že jste si z toho udělali úplně program. Upřímně řečeno, váš pan předseda si chodí do Sněmovny už jenom stěžovat, jak jsou na něj všichni zlí. Jestli jste se teď poslouchal, tak to bylo 10 minut sebelitování,“ uvedl Benda.

Dodal, že nemá problém svým voličům říct, aby nechodili na mítinky Patrika Nachera ani nikoho jiného z hnutí ANO, protože by jim jen zbytečně dodávali na významu. „Přestaňte ale pořád s tím stěžováním, kdo je na vás zlý. Mně to už připadá skoro nedůstojné,“ řekl Benda.

Tagy: