Smrt populárního youtubera otřásla Slovenskem. Den před tragédii prosil o pomoc

Světem sociálních sítí otřásá smrt 20letého slovenského youtubera Maja Semana. Jeho účty na Instagramu i YouTube sledovalo dohromady 150 tisíc fanoušků. O tragické události informovala jeho matka, sám ještě den před smrtí prosil své příznivce, aby mu pomohli překonat situaci, ve které se nacházel. Proč mladá hvězda sociálních sítí zemřela, není jasné. Často býval pod vlivem drog, poslední měsíc byl prý ale čistý.

Instagramový účet Maja Semana sledovalo na 60 tisíc lidí, na YouTube dokonce téměř 100 tisíc příznivců. Do svého obsahu přidával i videa, kde byl pod vlivem drog. Před týdnem ale nadšeně prohlásil, že už měsíc žije bez návykových látek.

„Jen taková menší pozitivní zpráva, první měsíc bez drog mám dnešním dnem za sebou. Jsem tak šťastný, vše je na dobré cestě. Už to nebude dlouho trvat a budete mě mít zpět čistého a nezastavitelného,“ cituje youtubera slovenský web Nový čas.

Matka si vyčítá, že ho nedokázala zachránit

Jenže na oslavy s fanoušky už nedošlo. Ve středu zveřejnila Semanova matka story na Instagramu. „Majko už nenatočí žádné video. Dnes mi policie oznámila, že můj syn zemřel. Nejsou slova, která by vyjádřila bolest a smutek. Navždy bude se mnou. Ať odpočívá v pokoji a jeho duše najde to, co vždycky hledala. Nedokázala jsem ho zachránit. Mrzí mě to,“ napsala matka, která se často objevovala i v Majových videích.

Co ukončilo život populárního mladíka, není zatím jasné. Den před smrtí ale ještě stihl poslat jeden vzkaz: „Dávejte srdíčka, ať cítím, že nejsem sám a mám sílu všechno venku překonat“. Pod statusem se po zveřejnění tragické zprávy množí vzkazy od lidí, kteří vyjadřují rodině upřímnou soustrast. „Teď jsem si říkala, že se všichni díváme na jeho video a on přitom celou dobu prosí o pomoc. Je mi to líto,“ napsala jedna z fanynek.

Tagy: