Napadal děti a svlékal se před nimi. Pražská policie prověřuje podezřelého muže z Barrandova

Policisté v Praze se zabývají případem muže, který měl ve čtvrti Barrandov fyzicky obtěžovat děti.

Muž na Barrandově napadal děti

Policisté v Praze se zabývají případem muže, který měl fyzicky obtěžovat děti na hřišti na Barrandově. Podle svědků byl zřejmě pod vlivem drog. Školáky prý napadal, a dokonce se před nimi měl i obnažovat. Strážníci ho strhli na zem a zajistili. Policisté pak na služebně zjistili, že jde o 37letého muže s částečně omezenou svéprávností.

„Prosím vás. Jsme na Barrandově a je tady nějaký feťák, který ubližuje dětem,“ oznámila jedna z přihlížejících městské policii. Žena prosila o rychlý příjezd hlídky. Měla totiž strach o školáky, kteří si hráli na tamním hřišti. Podle její výpovědi měl zfetovaný muž děti napadat, a dokonce se před nimi i obnažovat.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Nelítostný vrah seniorů z Rychnovska: Oběť hodil do studny, další nechal udusit v šatníku

„Zanechte svého protiprávního jednání, nebo proti vám budou použity donucovací prostředky,“ vyzvali strážníci podezřelého. Podle nich byl muž velmi zmatený, vulgární a divoce gestikuloval rukama. Jeho chování označili za absolutně nevyzpytatelné. Strážnici nakonec muže strhli na zem.

Pro bezpečí všech podezřelého následně odvezli na služebnu státních policistů, kteří celý případ převzali do svých rukou. Mezi tím se jim postupně přihlásilo několik svědků. Policisté na služebně zjistili, že jde o 37letého muže s částečně omezenou svéprávností.

Tagy: