Smrt na Tachovsku. Roztržka dvou mužů skončila tragicky, jeden druhého měl ubodat

Policisté vyšetřují vraždu na Tachovsku.

Kriminalisté na Tachovsku vyšetřují násilný trestný čin

Roztržka dvou mužů v Rozvadově na Tachovsku skončila smrtí. Jeden na druhého vytáhl nůž a pobodal ho. Na místo vyrazili záchranáři i policie. Pachatele se podařilo dopadnout, jeho oběť svým zraněním podlehla.

Tragická roztržka se mezi nimi měla odehrát před 14. hodinou v lesním porostu kousek od obce Nové Domky, která je součástí Rozvadova na Tachovsku. Jeden z nich měl podle informací CNN Prima NEWS napadnout nožem toho druhého. „Co trestnému činu předcházelo, zda to byla slovní rozepře nebo byl čin ze strany útočníka předem naplánovaný, není jasné. Policisté zatím více informací k případu neuvolnili,“ popsala z místa reportérka Alex Hrdinová.

ČTĚTE TAKÉ: Popravu zastavil soud hodinu před vykonáním. Texasan odsouzený za vraždu dcery může být nevinný

Na místě se pravděpodobně nacházela ještě další osoba. Mluvčí zdravotnické záchranné služby Plzeňského kraje potvrdil CNN Prima NEWS, že na místě probíhala laická resuscitace. Pobodanému muži vyjely na pomoc jak pozemní posádky záchranářů, tak i vrtulník. Zachránit se jim ho ale už nepovedlo.

Po útočníkovi policisté pátrali několik desítek minut, ale podařilo se jim ho dopadnout. Všechny okolnosti trestného činu teď kriminalisté vyšetřují.

MOHLO VÁM UNIKNOUT: Partnerská hádka skončila krvavou spouští. Muž nejdříve ubodal partnerku, poté si sáhl na život

Tagy: