Partnerská hádka skončila krvavou spouští. Muž nejdříve ubodal partnerku, poté si sáhl na život

Sousedy probudil hrozivý křik v jednom z bytů.

Frýdkem-Místkem otřásla vražda mladé dívky

Policisté od nedělního rána vyšetřují brutální ubodání 22leté ženy v bytě ve Frýdku-Místku. Pachatelem zřejmě byl její o pět let starší partner, který po činu na stejném místě spáchal sebevraždu. Motivem mohly být podle kriminalistů partnerské neshody.

Přivolaní muži zákona narazili v bytě na krvavou spoušť. „Na místě policisté nalezli dvě osoby bez známek života. Po ohledání místa činu, zajištění stop a zjištění dalších informací kriminalisté pracují s verzí, že muž ženu napadl nožem. Způsobil jí řadu bodně-řezných zranění,“ uvedla policejní mluvčí Pavla Jiroušková. Vrah si vzápětí sám sáhl na život.

ČTĚTE DÁLE: Kriminalisté dopadli ženu, která měla v Ústí nad Labem vhodit novorozence do kontejneru

Hrozivému činu předcházela podle výpovědi sousedů ostrá noční hádka. „Ve dvě nebo ve tři ráno tady byl křik a víc nevím. Potom už jsem slyšela, jak někdo volá policii na chodbě,“ uvedla pro CNN Prima NEWS jedna z obyvatelek domu.

Podle sousedky museli policisté dveře do bytu vypáčit. „Pak přijeli dva pohřební vozy, což mě udivilo. Dva mrtvé nakládali, dva černé pytle,“ popsala dále žena.

Okolnosti tragédie kriminalisté vyšetřují. „Motivem byl pravděpodobně rozchod, který muž neunesl,“ upřesnila Jiroušková.

Na místě zasahoval také policejní krizový intervent, který pracoval s pozůstalými. V bytě bydlela s dívkou, údajně studentkou vysoké školy, také její matka a bratr.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Středoškolák ubodal v Brně muže 60 ranami. Takovou brutalitu jsem ještě neviděl, říká policista

Tagy:
policie vražda Moravskoslezský kraj napadení Frýdek-Místek trestná činnost Policie České republiky trestná činnost, právo a spravedlnost vymáhání práva