Natáčení nové série Sexu ve městě je hotové. Kdy ho uvidíte a která postava chybí?

Natáčení nové série Sex ve městě

Natáčení nové série Sex ve městě s názvem And Just Like That skončilo a v prosinci spatří ikonický seriál světlo světa. Na sociálních sítích se ovšem spustila vlna kritiky vůči herečkám, které jsou podle některých fanoušků již příliš staré.

Nejvíce ze všech schytává kritiku Sarah Jessica Parkerová, která hraje spisovatelku Carrie Bradshawovou. Lidé dokola komentují na sociálních sítích, zda má, nebo nemá vrásky a šediny. Herečku samotnou už to značně unavuje: „Šedivé vlasy, šedivé vlasy. Neustále se řeší, jestli mám šediny. Vedle mě sedí moderátor Andy Cohen, má plnou hlavu šedých vlasů a je nádherný. Proč je to u něj v pořádku? Nevím, co bych vám, lidi, řekla. V reakci na nás ženy je tolik nenávisti, které bych se nikdy nedočkala, kdybych byla muž,“ řekla Parkerová v rozhovoru pro Vogue.

Herečka si dobře uvědomuje svůj vzhled a nijak se za něj nehodlá omlouvat. A proč taky. Vždyť kultovní seriál vždy udával trendy, nejen co se týče oblékání, ale i účesů a celkového stylingu hlavních hrdinek. „Vím, jak vypadám. Nemám na výběr. Co s tím mám dělat? Přestat stárnout? Zmizet?“ dodala Parkerová.

Seriál bez Samanthy

Pokud nepatříte k těmto kritikům a jste opravdovými milovníky Sexu ve městě, mohli jste o víkendu strávit den a noc jako Carrie Bradshawová v jejím apartmánu v New Yorku, který byl k pronajmutí za symbolickou cenu.

A na co se v pokračování dnes už kultovního snímku můžete těšit? Seriál se opět zaměří na život a přátelství Carrie s Mirandou a Charlotte. Nedočkáte se ale milovnice sexu Samanthy, která roli odmítla.

„Rozhodnutí si pamatuji přesně. Minulý prosinec mi zazvonil telefon, který se toho týkal, a já jsem to hned cítila. Odpověď byla jednoduchá: Děkuji vám, ale ne. Není to o více penězích nebo více rolích a jiných věcech. Je to rozhodnutí o tom, že jedna kapitola v mém životě končí a další začíná. Je mi 61 a holky jsou o 10 let mladší než já,“ vysvětlila představitelka Samanthy Kim Cattrallová.

Kromě této známe trojice nebude chybět ani Pan božský a bývalý přítel Carrie Aiden. Objeví se také šest nových postav a jednu z nich hraje Sara Ramirezová.

Tagy: