CNN Prima News Lifestyle Komerční sdělení

Sebevědomý pohled na výživu vašeho mazlíčka

  • Téma: Komerční sdělení
  • Komerční sdělení
  • 23. května 2022 09:00

Česká značka NATIVIA skrývá ve svém názvu přirozenost, která je velmi důležitým faktorem pro sestavení receptur kvalitních krmiv a pamlsků pro naše čtyřnohé psí i kočičí kamarády. Její autoři si zakládají na poctivosti v surovinách i v prezentaci složení, což dokazují i kladné ohlasy a vzrůstající počet spokojených zákazníků. Základem krmiva je tedy kvalitní masová část a lehce stravitelná rostlinná složka, kterou je rýže v potravinářské kvalitě.

NATIVIA je značka, která je rovněž majitelům zvířat cenově dostupná, jako jedna z mála uvádí na každém svém výrobku pro zákazníka veškeré informace o jeho složení. Klíčovou informací je, z kolika procent pocházejí bílkoviny obsažené v krmivu z živočišných zdrojů. Protože nepoužívají žádné rostlinné bílkovinné náhražky, tyto hodnoty jsou opravdu vysoké – od 70 do 85 % v krmivech pro psy a od 90 do 94 % v krmivech pro kočky.

Kvalita nade vše

Pro náročnější zákazníky, kterým extrémně záleží na vysokém podílu čerstvého masa, má NATIVIA ve svém sortimentu řadu REAL MEAT. Svým opravdu vysokým podílem čerstvého masa, až 42 % v čerstvém stavu, se výrazně odlišuje od mnoha výrobků na trhu. Použitá masa (hovězí, kuřecí, králičí) jsou výhradně z tuzemských chovů. Řada REAL MEAT, stejně jako ostatní výrobky NATIVIA, je stabilizována přírodním antioxidantem a tím je rozmarýnový extrakt. Obsahuje také extrakt z ostropestřce mariánského pro podporu regenerace jaterních buněk.

Místo obvykle používaných obilovin či brambor tvůrci receptur postavili celou produktovou řadu NATIVIA pouze na rýži. Proto můžete bez obav nabídnout svému mazlíčkovi krmivo, které neobsahuje potenciální alergeny ze sóji, kukuřice nebo pšenice. Vynikající stravitelnost je podpořena extraktem z čekanky a přítomností probiotik pro úpravu střevní mikroflóry a posílení imunitního systému.

"Patříte-li mezi páníčky a paničky, kteří chtějí svému čtyřnohému společníkovi nabídnout kvalitní a vyváženou stravu, vyzkoušejte některý z našich výrobků. Spokojený mazlíček = spokojený páníček, a to je nejlepší vizitka i pro naši firmu."

Jak NATIVIA pomáhá lidem i zvířatům ve spolupráci s pořadem Prima Mazlíček? Dozvíte se zde.

Tagy: