Domů maso

maso

Výpis příspěvků ke štítku „maso“

Nakládaný bůček nebo dršťková. Malá řeznictví v Praze a u Ostravy lákají zákazníky na kvalitu

Aktualizováno

Poctivé řemeslo, čerstvé suroviny a láska k tradici – to jsou základy, na kterých staví Prima řeznictví. Reportérky CNN Prima NEWS vyzkoušely dvě rodinná řeznictví v Praze a v Jistebníku, kde se sice prodává jen tři dny v týdnu, ale majitelé pracují skoro celý týden, aby svým zákazníkům zajistili čerstvost a kvalitu.

Krmit psa granulemi může být rizikové. Na co si dát pozor?

Granule patří mezi nejčastější způsoby krmení psů i koček nejen v Evropě. Chovatelé oceňují jejich nízkou cenu, jednoduchou manipulaci i snadné skladování. Odborníci ale upozorňují, že průmyslově vyráběné suché krmivo nemusí být vždy tou nejzdravější volbou a v některých případech může být pro zvíře dokonce rizikové.