Děsivé setkání s aligátorem. Plaz pronikl psími dvířky do domu, kde spal manželský pár

Aligátor jako mazlíček 6

Do domu se psími dvířky dostal aligátor

Obyvatele americké Louisiany navštívil v jejich domově nezvaný host z bažin – aligátor dlouhý asi 1,5 metru. Plaza odhalil pes, který vrčením vzbudil majitele. Predátor se dovnitř dostal psími dvířky. Informoval o tom web CNN.

Manželé Don a Jan Schultzovi se do louisianského města New Iberia přestěhovali teprve nedávno. A čekalo je vřelé uvítání od místní fauny. V noci je vrčením vzbudil pes, který si všiml, že se do jejich domu dostal aligátor. Pronikl tam malými psími dvířky.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Pátrání po dvouletém chlapci z Floridy skončilo tragicky. Dítě našli v tlamě aligátora

„Zvedl jsem se a zamířil na chodbu, abych vše zkontroloval. Uviděl jsem obrys aligátora,“ popsal pro CNN Don Schultz. Brzy dorazili odborníci, kteří aligátora odchytili, než někoho stihl napadnout. Manželé, a snad i jejich pes, mohli dále pokojně spát. Aby je ale v budoucnosti už žádný aligátor nepřekvapil, plánují si pořídit zamykatelné psí dvířka, které lze otevřít pouze s konkrétním obojkem.

„Zažili jsme skutečnou Louisianu,“ smál se Don. Populace aligátorů jsou v tomto státě početné. Žíjí v místních močálech, řekách a bažinách. Nejčastěji dorůstají do délky 5,5 metru.

Tagy: