Nečekané vyvrcholení intimních hrátek. Žena vypadla z balkonu na auto svého souseda

Žena při intimních hrátkách s partnerem vypadla z balkonu na auto svého souseda.

Žena při intimních hrátkách vypadla z balkonu na střechu auta

Velmi nečekaně dopadly milostné hrátky páru v tchajwanské Tchaj-peji. Když se partneři 5. září oddávali intimnostem, přesunuli se na balkon. Jenže právě z něj žena nedopatřením přepadla přímo na auto svého souseda. Polonahá žena si při pádu naštěstí jen lehce zranila záda, v nemocnici však strávila několik týdnů.

Pád polonahé ženy zachytila průmyslová kamera. Přímo po nohách dopadla na auto jednoho ze svých sousedů, ve střeše zůstala velká prohlubeň. Na noze jí přitom zůstaly viset šortky, píše web The Sun.

Děsivý pád rozhodil i jednoho z místních. „Šel jsem domů, když se to stalo. Neviděl jsem ji padat, ale slyšel jsem hlasitou ránu a byla na střeše,“ vzpomínal muž. Nešťastná žena se chvíli svíjela na střeše vozu v bolestné agonii. Po chvíli k ní přispěchal její polonahý partner, který jí z vozu pomohl slézt.

Následně svou partnerku odvezl do nemocnice, kde jí lékaři diagnostikovali lehké poranění zad. Přesto tam strávila několik týdnů. Nyní musí pár svému sousedovi, který bydlí ve stejném bytovém domě, zaplatit vzniklou škodu na autě.

Tagy: