Tragická nehoda na Ústecku. Při srážce tří aut začalo hořet, zemřela žena

Nehoda na Ústecku

Tragická nehoda tří aut na Ústecku

Při střetu dvou osobních aut a kamionu na silnici číslo 62 u Povrlů na Ústecku zemřel podle hasičů člověk. Uvedli to na svém twitterovém účtu. Po nárazu začal kamion hořet. Ve vozidle jsou zaklíněné osoby, na místě zasahují všechny jednotky integrovaného záchranného systému, napsala policie.

Kamion zachvátil požár, u dopravní nehody zasahují čtyři hasičské jednotky. Zaklíněné osoby vyprošťují. Jeden člověk na místě podlehl svým zraněním, další byl s velmi vážným zraněním odvezen do ústeckého traumacentra, řekl mluvčí krajské záchranné služby Prokop Voleník. Na místě jsou další lidé s lehčím zraněním.

„Zatím jsme stále na místě,“ dodal Voleník. U události zasahují čtyři hasičské jednotky, hasiči vyprošťují zaklíněné lidi a hasí hořící kamion.

Policie odklonila dopravu a silnici uzavřela. Objízdná trasa vede přes obec Povrly. S uzavřením počítá do 16:45, uvedla na svém webu.

Tragické dopravní nehody nejsou na této komunikaci výjimkou. V červnu před dvěma lety zemřel rovněž u Povrlů řidič, který z neznámých příčin vjel do protisměru, kde se střetl s protijedoucím nákladním vozem. Před čtyřmi lety ve stejném úseku po střetu dvou osobních aut zemřela třiadvacetiletá žena, zřejmě tehdy dostala smyk.

Tagy: