Nejdříve rozkopal dveře, následně zaútočil na psa. Pražská policie pátrá po agresorovi

Rozkopal dveře, poté neznámý muž zaútočil na psa

Pražští policisté pátrají již od 23. června letošního roku po neznámém agresorovi, který ve Vinohradské ulici poškodil vstupní dveře klubu. Následně napadl dvouletého psa, který odtamtud utekl.

Policisté prověřováním případu zjistili, že incidentu předcházela hádka mezi zaměstnancem klubu a podezřelým. Pachatel následně kopem poškodil vstupní dveře do objektu a majiteli tím způsobil škodu ve výši pětadvaceti tisíc korun.

Ve svém agresivním jednání ale pokračoval dál a za oběť si po dveřích vybral dvouletého stafordširského bulteriéra, který mezitím z prostor klubu utekl. Tomu opakovanými kopy způsobil několik pohmožděnin na těle.

Neznámý agresor je nadále na svobodě. „Pokud máte informace vedoucí k jeho dopadení, kontaktujte, prosím, linku tísňového volání 158. Celému incidentu přihlížel pravděpodobně i známý agresora, a tak po jeho totožnosti pátráme také. Je vnímán jako svědek,“ uvedl policista Jan Rybanský.

Případ, který se stal v úterý 23. června několik minut po půlnoci, je prozatím prověřován pro podezření ze spáchání trestného činu poškození cizí věci.

Tagy: