Z nejkrásnějšího okamžiku tragédie. Novomanželku pár hodin po svatbě zabila opilá řidička

Měl to být jeden z nejšťastnějších dnů v životě novomanželky Samanthy Millerové. Pět hodin poté, co si řekli „ano“ se svým přítelem Aricem Hutchinsonem, však čtyřiatřicetiletá nevěsta zemřela. V pátek večer ji na Folly Beach v Jižní Karolíně zabila opilá řidička.

Samantha Millerová jela s novomanželem Aricem Hutchinsonem a dalšími dvěma lidmi v golfovém vozíku, když do nich narazila řidička a jejich vozík se několikrát převrátil, uvedla v příspěvku na GoFundMe matka ženicha.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Děsivý případ vraždy dvouleté dcery. Matka ji za zpěvu ubodala, sousedé mluví i o kanibalismu

Podle Andrewa Gilreatha, ředitele veřejné bezpečnosti na Folly Beach, utrpěly zranění další tři osoby, z nichž dvě byla vážná. „Golfový vozík ozdobený plechovkami a nápisem ‚právě se oženil‘ byl dost poškozený a ležel na boku,“ uvedl Gilreath s tím, že přivolaní záchranáři se marně snažili Millerovou oživit.

Její druh neštěstí přežil s vážnými následky. „Nehoda nás odhodila více než 100 metrů,“ popsala Annette Hutchisonová a dodala, že její syn utrpěl několik zlomenin a poranění mozku. „V nemocnici mi předali Aricův snubní prsten v igelitovém sáčku. Bylo to pět hodin poté, co mu ho Sam navlékla na prst a přečetli si navzájem svůj slib,“ napsala. „Aric ztratil lásku svého života,“ dodala zdrcená matka.

Peníze získané ve sbírce, která vznikla v neděli, mají posoužit na úhradu pohřbu a léčebných výloh, do úterý se vybralo přes 387 tisíc dolarů (přes 8 milionů korun).

Podle soudních záznamů, o kterých informuje CNN, srazila Millerovou pětadvacetiletá Jamie Lee Komoroskiová. Ta nyní čelí obvinění ze zabití z nedbalosti a tří případů řízení pod vlivem alkoholu s následkem těžké újmy na zdraví. Podle Gilreatha se na čtyřicítce řítila více než dvojnásobnou rychlostí.

Při jiné tragické nehodě v USA řidič za jízdy vyskočil z policejního vozu:

Tagy: