NEJLEPŠÍ SPORTOVNÍ FOTKY: Slavící Češi, drsná hádka trenéra s rozhodčím i přelomená pálka

Mnohé sportovní soutěže, které se řadí mezi ty nejprestižnější na světě, vrcholí. Ať už se jedná o play-off zámořských NHL či NBA, fotbalovou Ligu mistrů nebo právě probíhající hokejové mistrovství světa v Praze. O emoce tak rozhodně není nouze. Fotografové se snaží zachytit vypjaté okamžiky, pocity frustrace i naopak euforie. Výsledky bývají často ohromující. Podívejte se na ty nejlepší sportovní fotografie uplynulého týdne v úvodní galerii článku.

Radost českých hokejistů po úvodní výhře nad Finskem v rámci hokejového mistrovství světa v Praze, přelomená baseballová pálka při odpalu, euforie hráčů a fanoušků Borussie Dortmund po postupu do finále fotbalové Ligy mistrů nebo přípravy na blížící se olympijské hry. Právě tyto fotky zaujaly editory agentury AP, kteří je zvolili jako ty nejzajímavější ze světa sportu za uplynulý týden.

ČTĚTE TAKÉ: Dojemné gesto Jaromíra Jágra. Na zápase udělal radost malému fanouškovi, video je hitem

Chcete například vidět, jak se tváří hráči baseballu v nejprestižnější lize světa, když se jim povede homerun, nebo jsou naopak vyautováni mezi první a druhou metou? Nejlepší sportovní fotky najdete v úvodní galerii tohoto článku.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Červenka je talent své generace. Jeho příběh je až neuvěřitelný, říká hokejový expert

Tagy:
Olympijské hry NHL fotbalová liga trenér NBA Borussia Dortmund sport Praha Mistrovství světa v ledním hokeji Liga mistrů UEFA foto týdne