Nekupuj, adoptuj: Pejsci z útulku Home4Pets hledají domov

Ajda hledá domov

Prima Mazlíček: Pejsci z Home4Pets hledají domov

Byli jsme navštívit útulek Home4Pets u Prahy a při té příležitosti jsme vám natočili pár pejsků, kteří jsou připraveni na nové rodiny.

Bella a Sára

Jako první jsou na řadě Bella se Sárou. Mamka s dcerou, které byly v šíleném stavu. Obě žily na špinavém, malém dvorku u Plzně s dalšími 20 psy. Byly zablešené, zanedbané, nechtěly ani na vodítko. To vše ošetřovatelé v útulku napravili, teď se ze společnosti lidí těší. Jsou zvyklé na jiné psy, takže s nimi nemají problém. Milují procházky v přírodě. Belle je deset a Sáře asi pět let, obě jsou velmi živé, jen Sára potřebuje trochu času, aby si zvykla.

Ajda

Třetí holkou je Ajda –⁠ šestiletá, přátelská divoška. K lidem, dětem i větším psům je vhodná, ale kočky a menší psy ráda nemá. I když je to husky, na pohyb extra náročná není. Klidně s vámi po procházce bude z gauče sledovat seriál. Nejspíš pochází z množírny, je zdravá, jen působí starší, než je. Byla nalezena v lese na jihu Slovenska.

A D O P T O V A N Á 😍 N E C H Á P E M E - naše Aida je naprosto boží pes k dospělým i dětem a nám vrtá hlavou, jak to,...

Posted by Home 4 Pets on Saturday, March 4, 2023

Theo

Theoušek. Desetiměsíční úžasňák. Velmi hodný, mazlivý kluk. V dospělosti bude mít do 30 kil. Je nutné ho ještě pár věcí doučit, ale před kamerou se choval vzorně. Vzhledem k věku ještě není kastrovaný, ale v budoucnu je to podmínkou.

Dorka

Doris trpěla kožními problémy a záněty v uších, ale už je ze všeho venku. Ošetřovatelka Zorka na ní udělala kus práce, přišla ve špatném psychickém stavu, ale laskavý přístup z ní udělal vyrovnanou holku, kterou vše baví a nezkazí žádnou zábavu. Je velmi bystrá a čiperná. Chodí na cvičák, aby si zvykla na jiné psy. Může bydlet v baráčku i bytě, ale potřebuje vybít energii. Běhá jako gepard a hodila by se na canicross, takže aktivní sportovní páníček je výhodou.

Dark

Domov hledá i úžasný Dark. Tříletý chlupatý svěřenec, který hledá aktivního a milujícího páníčka. Je rozhodně nadšený z každé činnosti, je veselý a přítulný. Lidi nadmíru miluje, feny mu nevadí, ale se psy moc dobře nevychází. Hledáme pro něho toho nejlepšího člověka, který mu bude věnovat čas. Dark za to nabízí velikánskou dávku oddané lásky

Všechny pejsky můžete po domluvě přijít vyvenčit, a pokud byste jim chtěli přilepšit, domluvte se přímo s ošetřovateli, co zrovna v útulku chybí.

Kontakt: 774 706 026

Home4Pets: Babice-Dařbož 251 68, Řehenice

Tagy: