Neodbytná fanynka skončila ve vězení. Poslala zpěváku Stylesovi 8 tisíc pohlednic za měsíc

Britský soud poslal na 14 týdnů do vězení ženu, která pronásledovala popového zpěváka Harryho Stylese a za necelý měsíc mu zaslala na osm tisíc papírových či elektronických pohlednic. Zanícená obdivovatelka bývalého člena skupiny One Direction má také na deset let zákaz přibližovat se ke svému idolu a nesmí chodit ani na jeho vystoupení. Informovala o tom britská média.

Pětatřicetiletá Brazilka Myra Carvalhová byla obviněna ze stalkingu, k němuž se u soudu přiznala. Během svého pobytu v Británii třicetiletému hudebníkovi posílala řadu ručně psaných dopisů a na internetu objednávala množství elektronických pohlednic, které chodily na jeho adresu. Adresovala mu i několik svatebních pohlednic. Dva dopisy mu doručila osobně, napsala BBC.

ČTĚTE TAKÉ: Hudební svět v slzách. Zemřela hvězda pěvecké soutěže a držitelka ceny Grammy, bylo jí 47 let

Carvalhová odjela kvůli zpěvákovi do Británie loni v prosinci, aniž by o tom řekla své rodině. Ubytovala se v hostelu na západě Londýna, aby mu mohla být co nejblíže. Soud jí kromě zákazu přibližovat se ke Stylesovi zakázal přímo či nepřímo Stylese kontaktovat. Vyhradil také zónu na severozápadě Londýna, kam Carvalhová nesmí vstupovat. Musí také zpěvákovi uhradit částku 134 liber (asi čtyři tisíce korun).

MOHLI JSTE PŘEHLÉDNOUT: Kate o rakovině mluvit nechtěla. Dotlačily ji k tomu i útoky hackerů, říká expertka

Tagy: