CNN Prima News Lifestyle Komerční sdělení

Nepropásněte svou šanci. Startují castingy do prestižní soutěže Elite Model Look 2022

  • Téma: Komerční sdělení
  • CNN Prima NEWS
  • 14. května 2022 23:01

Castingy do soutěže Elite Model Look 2022 se uskuteční ve dnech od 12. května do 25. května v obchodních centrech ve všech regionech České republiky. Přihlásit se mohou slečny ve věku 13 až 21 let s výškou nad 170 cm a mladí muži ve věku 15 až 23 let s výškou nad 183 cm. Ambasadorem soutěže je digitální kreativec a youtuber Martin Carev, který bude všemi castingy provádět.  

„Těším se na možnost realizovat castingovou tour. Jsme rádi, že můžeme dát mladým zájemcům možnost představit se nám ve všech regionech České republiky. Castingy jsou dlouhodobě skvělou platformou hledání nových tváří různých typologií, jak u dívek, tak mužů. Existuje mnoho podob krásy, modeling nehledá dokonalost, ale mladé lidi, kteří mají chuť v modelingu pracovat na vysoké úrovni,“ řekl k projektu ředitel soutěže Schwarzkopf Elite Model Look pro ČR a SR Saša Jány.

Všichni účastníci castingu absolvují vstupní pohovor se zástupci agentury Elite a získají dárky od partnerů projektu. V rámci castingů budou probíhat losování o výrobky vlasové kosmetiky Schwarzkopf, dekorativní kosmetiky The ONE od Oriflame, vlasového stylingu Rowenta a předplatné časopisu Elle.

Odborníci ze společnosti Schwarzkopf poradí, jak se starat o vlasy a zástupce značky Rowenta na vybraných castinzích předvede, jak si snadno a rychle udělat dokonalý hairstyling pro každou příležitost s maximální péčí pro zachování zdraví vlasů. Bude možné se nechat učesat profesionálním kadeřníkem a expertem značky Schwarzkopf. O poradenství a zvýraznění přirozené krásy se na castinzích ve vybraných městech postarají profesionální vizážistky značky Oriflame, od kterých se bude možno nechat nalíčit nebo absolvovat test stavu pleti. Castingy letos zpříjemní i vůně kávy! V luxusních kávovarech značky KRUPS pro vás na vybraných castinzích připraví profesionální barista kávu podle vašich představ – od espressa přes cappuccino až po latte macchiato.

Nové trendy v oblasti účesů

Ve všech městech předvedou modelky a modelové agentury Elite Model Management Prague nové trendy v oblasti účesů a barev značky Schwarzkopf, která je již více než 120 let průkopníkem, pokud jde o vlasy, a která neustále pracuje na spojení odbornosti a přesnosti.

Nejpozději do 14 dnů po ukončení všech castingů budou kontaktováni všichni ti, kteří postoupí do užšího výběru. Vybrané dívky a mladí muži se následně zúčastní vyhlášení výsledků, které se uskuteční v červnu v Praze. Vítězka a vítěz národního finále budou reprezentovat Českou republiku na světovém finále Elite Model Look.

Další ročník castingů pro Českou republiku proběhne v květnu 2022 v těchto obchodních centrech:

Generálním partnerem soutěže Schwarzkopf Elite Model Look ČR 2022 je Schwarzkopf, dalšími partnery jsou dekorativní kosmetika The ONE od Oriflame, značky Krups a Rowenta a lifestylový internetový magazín FEMINITY. Mediálními partnery jsou rádio Evropa 2, CNN Prima NEWS, magazín ELLE, JCDecaux a FashionTV Czech&Slovak.

Ze soutěže Elite Model Look organizované agenturou Elite Model Management vzejde každý rok budoucí hvězda modelingového průmyslu. Od svého vzniku v roce 1983 vyhledává Elite Model Look nové talenty po celém světě. Objemem, kvalitou a profesionálním přístupem je dnes tato soutěž největší a nejprestižnější svého druhu na světě. Koná se ve více než 30 zemích světa a každoročně se do ní přihlásí desetitisíce začínajících modelek a modelů.

Tváře módních časopisů

Prostřednictvím Elite Model Look byly objeveny mnohé známé tváře z titulních stran světových módních časopisů. Soutěž pomohla odstartovat kariéry takových modelingových hvězd současnosti, jako jsou např. Cindy Crawford, Gisele Bündchen, Hana Jiříčková, Linda Vojtová (světová vítězka Elite Model Look 2000), Denisa Dvořáková (světová vítězka Elite Model Look 2006), Eva Klímková (světová vítězka Elite Model Look 2013), Barbora Podzimková (světová vítězka Elite Model Look 2014), Jana Tvrdíková (světová vítězka Elite Model Look 2016), Andrej Chamula (světový vítěz Elite Model Look 2019) či Amélie Konšelová (světová vítězka Elite Model Look 2021).

Díky struktuře soutěže se každá vítězka a vítěz národního finále účastní mezinárodního finále, kde absolvuje množství focení, výuku chůze po mole a rozhovory pro média. Soutěž vrcholí galavečerem, na jehož konci porota sestavená ze známých osobností vyhlásí budoucí hvězdu agentury Elite. V České republice a na Slovensku se soutěž Elite Model Look organizuje od roku 1992.

Tagy:
Slovensko kosmetika soutěž časopis Česko Elite Model Look casting Henkel AG & Co. KGaA Martin Carev Oriflame Rowenta Krups