Kate dodržela tradici. Zveřejnila nové snímky princezny Charlotte, fanoušci se přou

Princezna Charlotte slaví sedmé narozeniny.

Princezna Charlotte slaví 7. narozeniny

Vévodkyně Kate s princem Williamem nemají o oslavy nouze. Po pátečním 11. výročí jejich svatby se v pondělí 2. května radují ze sedmých narozenin dcery princezny Charlotte. Při té příležitosti královský pár sdílel nové fotografie usměvavé slečny, které tradičně pořídila sama vévodkyně. Na tom, komu je více podobná, se fanoušci královské rodiny neshodnou.

Na Prvního máje se vévoda a vévodkyně z Cambridge s veřejností podělili o další fotografie svých dětí. Konkrétně zveřejnili tři nové snímky jejich dcery Charlotte, která v pondělí oslavuje již své sedmé narozeniny.

Fotografie tradičně pořídila sama Kate, která se amatérsky věnuje fotografování. Svou jedinou dceru zachytila na louce nedaleko rodinného venkovského sídla Anmer Hall, píše web People. V pozadí jsou vidět rozkvetlé modré zvonky. S nimi ladí i modrý svetřík malé princezny.

William a Kate oslavili 11. výročí svatby

Na všech snímcích se Charlotte radostně usmívá, a to i přes fakt, že jí zrovna vypadávají mléčné zuby. Na jedné z fotografií je zachycena spolu s kokršpanělem, kterého si rodina pořídila od bratra vévodkyně. Nahradil tak místo psa Lupy, který zemřel v roce 2020.

Mnozí se však nedokážou shodnout, komu je princezna více podobná – zda své matce Kate, nebo otci Williamovi. Oblíbený královský pár navíc oslavuje již od pátku 29. dubna. Právě v tento den si před jedenácti lety řekli „ano“.

Oslavy přímo v den narozenin čekají i Charlotte. Ve Velké Británii je v pondělí státní svátek, a tak radostným chvílím nebrání ani školní docházka. Princezna chodí do soukromé školy v Londýně spolu se svým starším bratrem Georgem.

Tagy:
výročí fotografie Londýn Velká Británie tradice oslava narozeniny Alžběta II. královská rodina William, princ z Walesu Catherine, princezna z Walesu Louis, princ z Cambridge Svátek práce Charlotte, princezna z Cambridge George, princ z Cambridge