Bydlí u nemocnice, ale stejně to nestihli. Žena porodila před domem, vše zachytila kamera

Žena porodila na zahradě před domem.

Žena porodila na zahradě před domem

Těhotná Emily Johnsonová z amerického města Vacaville v Kalifornii se nestihla přemístit do nemocnice a s pomocí matky porodila před svým domem. Celou událost zachytila bezpečnostní kamera u dveří.

Podle portálu UPI si žena s manželem nedělali z kontrakcí těžkou hlavu, protože nemocnici měli jen pět minut od domu. Nastávající matce navíc zbýval do plánovaného porodu ještě týden. Situaci však podcenili a žena minulý čtvrtek porodila na trávníku před vlastním domem.

„Kontrakce se mi zkrátily ze tří minut na dvě a potom na minutu. Uvědomila jsem si, že musíme do auta a rychle jet do nemocnice,“ vzpomínala Johnsonová. Na to už ale bylo pozdě. „Prohlásila jsem, že si lehnu na trávu. Rozhodla jsem se, že to bude moje místo,“ dodala žena, která porodila dítě jménem Thomas s pomocí svojí matky Kristy Sparksové.

Sanitka přijela na místo, když už bylo po všem. „Když ke mně zdravotníci přicházeli, měla jsem už plačící dítě v nářučí. Bylo to neskutečné,“ uvedla Johnsonová.

Celou událost nahrála jejich bezpečnostní kamera u dveří, k níž žena ležela zády. „Jsem ráda, že jsem si tak lehla, protože jinak bychom ten záznam nemohli ani nikomu ukázat,“ dodala Johnsonová.

Tagy: