Nové informace o neštěstí na Svitavsku: Mezi třemi oběťmi je i učitelka Eva. Přežil jen Daniel

U obce Koclířov se stala tragická dopravní nehoda.

Tři oběti si vyžádala nehoda na Pardubicku

Při tragické dopravní nehodě, která se stala minulý čtvrtek u Koclířova na Svitavsku, zemřela i oblíbená učitelka Eva R. ze základní školy ve Stropkově. Spolu s ní zraněním podlehli dva muži. Podle deníku Pluska.sk vyhasly životy tří lidí ze čtyřčlenné posádky auta, které se střetlo s kamionem, během cesty na firemní večírek. Nehodu přežil pouze Evin manžel David R., jenž s vážnými zraněními skončil v brněnské nemocnici.

Tři auta a kamion se střetly nedaleko tunelu Hřebeč u Koclířova na silnici I/35. Čelní náraz skončil úmrtím tří lidí a jedním vážným zraněním. Podle policie došlo k nehodě tak, že kamion jedoucí směrem od Litomyšle na rovném úseku postupně narazil do tří aut. Jeho řidič utrpěl jen lehká zranění. Zdravotníci ho odvezli sanitkou do Svitav, uvedla tehdy mluvčí záchranářů Alena Kisiala.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Vytáhli jsme maličkého z auta. Sestru oživovali, rodiče byli mrtví, říká Anita o tragédii u Strekova

Daleko hůře dopadla posádka Škody Superb se slovenskou registrační značkou. Podle webu Pluska.sk jde o bývalého generálního ředitele a současného předsedu představenstva Tesly Stropkov Daniela R. a jeho manželku Evu R., která byla oblíbenou učitelkou na stropkovské základní škole.

Při nehodě zemřel také člen představenstva Michal K. a člen dozorčí rady Milan P. Přežil pouze zmíněný Daniel R., který prý firemní vůz řídil. S vážnými zraněními byl vrtulníkem transportován do brněnské nemocnice.

Čtveřice cestovala na oslavu jubilea partnerské společnosti Tesla Pardubice. „S hlubokým zármutkem jsme přijali zprávu o tragické nehodě našich bývalých kolegů a zároveň akcionářů Tesly Stropkov,“ řekla pro Topky.sk současná ředitelka firmy Katarína Cichá, která se ale vzhledem k citlivosti celé události odmítla dále vyjadřovat.

Tagy: