Novoroční polibek, pak se Patrasová na Slováčka rozzlobila: Sedm let mě ponižoval

Dagmar Patrasová a Felix Slováček

Dáda o návratu k Felixovi

Manžel Dády Patrasové Felix Slováček se na dlouhých sedm let zatoulal k umělkyni Lucii Gelemové. Nedávno se však s o 40 let mladší ženou rozešel a nyní se na sociálních sítích objevila novoroční fotografie, na níž znovu líbá svou manželku. Podle toho, co ale Patrasová řekla redakci ShowTime, to na žádný happy end nevypadá.

Patrasová by mohla být na koni. Došlo totiž na její slova a vztah 78letého Slováčka s milenkou Gelemovou dopadl fiaskem. Jaké jsou ale její skutečné pocity a usmíří se nakonec se známým saxofonistou? „Necítím nic. Žádný happy end se nekoná. Mávnutím proutku to neodezní. Bylo to sedm roků,“ má jasno herečka.

Vito je můj anděl

Manželé sice bydlí pod jednou střechou, ale společný program nemají a ani si ho navzájem nesdělují. „Jak jsem se dočetla v novinách, odjel si na hory. Už je to narušené a hlavně sedm let mě ponižoval. Je to prostě strašné,“ pokračovala 65letá Patrasová s tím, že Slováčkovi jen tak odpustit nedokáže.

Pro Patrasovou je tak oporou o 13 let mladší Ital Vito. Je dlouholetým rodinným přítelem, ale lásku si troufl vyznat teprve před třemi lety. Od té doby jsou v kontaktu. „Vito je můj anděl, volá mi každý večer. Zamiloval se do mě,“ popsala herečka.

Tagy: