Nýmandka bez úrovně, okomentovala ostře Dáda kroky Gelemové. Proč se podle ní malířka mstí?

Dáda Patrasová a Felix Slováček

Veškerá pouta mezi hudebníkem Felixem Slováčkem a jeho bývalou milenkou Lucií Gelemovou jsou zpřetrhána. Nyní malířka oznámila, že si najala právníka, neboť má ze Slováčka strach. Jeho manželka, zpěvačka Dagmar Patrasová, jí však takový krok nedarovala. „Je to nýmandka, nemá úroveň,“ rozčílila se. Proč se podle ní 38letá žena chce mstít? Kvůli dědicovi.

„Pokud o vás někdo – bývalý přítel, veřejně říká vulgární slova, že jste š**tka, ku**a, pokud vám několikrát denně píše SMS, kde chvíli vyhrožuje, že vám uškodí, a chvílí prosí o odpuštění, tak to překračuje určité meze.“ Takto v nedávné SMS pro redakci Showtime Gelemová popsala kontakt se svým bývalým partnerem Slováčkem.

Následně se svěřila, že kvůli „nevypočitatelnému chování a výhrůžkám“ má strach a rozhodla se vyhledat právníka. „Ten má Felixovo chování zdokumentované a považuje ho za protiprávní,“ podotkla 38letá malířka. Jenže právě takové oznámení nadzvedlo ze židle manželku Slováčka Dagmar Patrasovovou.

Chtěla rozvod a dědice

„Je to nýmandka, nemá úroveň. Hlavně že se sedm let nechala vydržovat z našich společných peněz, ale teď si na něj dovoluje posílat právníky. Neuvěřitelné,“ reagovala zpěvačka pro web Extra.cz. Drzost Gelemové podle ní nezná mezí. „Já mu to říkala, jaká je, ale na to si musel přijít sám. Chtěla, aby se rozvedl a udělal jí dědice. Ještě, že to dopadlo, jak to dopadlo, naší celé rodině by ještě jinak zatopila,“ uvedla.

Sám Slováček redakci Showtime sdělil, že osočení ze stalkingu nebo vyhrožování své bývalé milenky vůbec nepřichází v úvahu. „Ani nevím kde bydlí. Přál bych si, aby měla jiné nápady, a ne takové blbosti. Ať si dá dohromady štětec, barvy a plátno a začne něco pořádného dělat. Protože jinak skončí tam, kde začala – v lékárně,“ vzkázal jí muzikant s tím, že těmito slovy veřejná debata o jejich vztahu končí.

Pouta s malířkou zpřetrhal, a tak vánoční svátky strávili manželé spolu. „Vánoce s rodinou byly krásné. Felix všeho litoval a omlouval se mi. Uznal, že jsem měla pravdu. Útoky vůči mně byly z její hlavy. Silně ho ovládala,“ řekla Patrasová s tím, že si Gelemová vymýšlela jednu lež za druhou. „Teď například dělá zase alkoholika z manžela. A mě viděla jen pět minut před sedmi lety,“ pokračovala.

Že si jsou manželé opět o něco blíže, naznačoval již před Vánoci sám Slováček. Několik dní sice tvrdil, že Patrasová „stále pije alkohol“, ale brzy jeho osočování ustalo. „Už Dádu nechci nijak pomlouvat. Lucie se ke mně stejně nevrátí, a ještě si proti sobě poštvat Dádu, aby mě kopla do zadku? Nakonec bych zůstal úplně sám,“ konstatoval hudebník. Po několikaletých sporech kvůli nevěře se manželé usmířili a dokonce svou lásku stvrdili polibkem před novináři.

Tagy: