Tragický konec pátrání: Herce z Hollywoodu našli mrtvého. Bylo mu pouhých 27 let

Pátrání po mladém hollywoodském herci skončilo tragicky. Cole Brings Plenty byl pohřešován od konce března. Tělo teprve 27letého mladíka objevili policisté až po několika dnech, zprávu o jeho smrti potvrdila rodina na sociálních sítích. Plenty se proslavil především rolí v historickém seriálu 1923.

„S hlubokým zármutkem musím potvrdit, že můj syn Cole byl nalezen a již není mezi námi,“ uvedl na sociální síti Instagram jeho otec Joe Brings Plenty. Dodal, že rodina je vděčná za modlitby a pozitivní myšlenky, které jí fanoušci posílají. „Rádi bychom také poděkovali všem, kteří přišli a hledali s námi mého syna nebo poskytli zdroje, které jsme potřebovali k rozšíření oblastí pátrání. Tento týden jsem se dozvěděl, kolik lidí Colea milovalo a vědělo o dobrotě v jeho srdci,“ napsal.

ČTĚTE TAKÉ: Německo smutní. Zemřel herec Sodann, proslavila ho role komisaře ve známém seriálu Místo činu

Podle webu CNN byl mladý herec naposledy spatřen 31. března, když v bílém fordu odjížděl z města Lawrence v Kansasu. Rodina následně zveřejnila informaci, že se Cole pohřešuje.

Policie rovněž informovala, že herce vyšetřovala jako podezřelého v případu domácího násilí, jak píše web New York Times. V den jeho zmizení měla v bytě křičet o pomoc žena. Podezřelý nicméně před příjezdem policie uprchl a naposledy ho zachytily dopravní kamery, když opouštěl město.

Coleovo tělo našli policisté v okrese Johnson poté, co na místo vyjeli kvůli opuštěnému vozidlu.

Herec se proslavil rolí v historickém seriálu 1923, který dějově předchází populárnímu seriálu Yellowstone, který natáčel hollywoodský Paramount Pictures. V něm ztvárnil hlavní roli americký herec Kevin Costner.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Herkules je v Praze. Miluji to tu, řekl Sorbo a zavzpomínal na natáčení legendárního seriálu

Tagy: