Bolestná slova syna herečky Hecheové. Poděkoval přátelům a poslal matce vzkaz do nebe

Anne Hecheová se svými syny v roce 2014

Zemřela hollywoodská herečka Anne Hecheová

Rodina a blízcí přátelé truchlí nad ztrátou Anne Hecheové, která v pátek zemřela v důsledku vážné autonehody. Známá americká herečka po sobě zanechala dva syny, dvacetiletého Homera a třináctiletého Atlase. Právě starší chlapec se teď rozhodl promluvit. Mimo jiné také poděkoval matčiným fanouškům, kteří jeho rodině vyjádřili podporu.

„S bratrem Atlasem jsme přišli o mámu. Po šesti dnech neuvěřitelných emocionálních výkyvů ve mně zůstal hluboký smutek. Nemám slov,“ řekl podle deníku Daily Mail dvacetiletý Homer Laffon. „Doufám, že moje máma už necítí bolest a začíná poznávat to, co si rád představuji jako její věčnou svobodu,“ doplnil mladík a poděkoval také všem příznivcům, kteří jeho rodině v posledních dnech vyjádřili velkou podporu.

„Během posledního týdne mi přišlo tisíce zpráv od přátel, rodiny a fanoušků. Jsem vděčný za jejich lásku, stejně jako za podporu, které se mi dostalo od mého táty a mé nevlastní matky Alexi. Odpočívej v pokoji mami, miluji tě,“ vzkázal Hecheové její dvacetiletý syn.

Byla to úchvatná hvězda

Americká herečka Anne Hecheová, která minulý týden narazila se svým autem do budovy, v pátek zemřela. Utrpěla mozkovou smrt, která je podle kalifornských zákonů považována za smrt z právního hlediska. Agentura AP informovala, že ji lékaři stále udržují na přístrojích kvůli možnému darování orgánů. „Nebe má nového anděla. Moje milující, laskavá, zábavná, roztomilá a krásná přítelkyně Anne Hecheová odešla do nebe. Bude mi strašně chybět a budu si vážit všech krásných vzpomínek, které jsme spolu prožily,“ napsala její kamarádka a filantropka Nancy Davisová na sociálních sítích.

Herečku na sociálních sítích oplakávají také její kolegové z filmové branže. „Měla jsem tu čest pracovat s Anne na seriálu Jiný svět. Ačkoliv jsme na plátně soupeřily, mimo něj jsme se nesmírně bavily a pojilo nás krásné přátelství. Byla to úchvatná hvězda, která se hned po příchodu na scénu stala výjimečnou ženou. Upřímnou soustrast její rodině, přátelům a spolupracovníkům,“ napsala na svém Twitteru herečka Joanna Goingová.

Několik slov o zesnulé herečce napsala také americká komička a její bývalá přítelkyně Ellen DeGeneresová. „Je to smutný den. Posílám Anniným dětem, rodině a přátelům všechnu svou lásku,“ vzkázala jim.

Okolnosti nehody v Mar Vista v Los Angeles stále vyšetřuje policie. Předběžné krevní testy odhalily v krvi Anne Hecheové stopy narkotik. Následovat tak budou ještě další testy, které odhalí, zda byly látky v těle již před nehodou.

Podle policie vjel vůz Hecheové devět metrů do nitra dvoupodlažního domu, kde vybuchl v plamenech. Dům je nyní neobyvatelný. Anne Hecheová si přála, aby se po smrti stala dárkyní orgánů. Lékaři ji proto drží na přístrojích, aby zjistili, zda budou její orgány vhodné pro záchranu jiných pacientů.

Rodačka z Ohia se v 80. letech v USA proslavila v seriálu Another World, za který si odnesla tři ceny Emmy. Ve filmu se začala objevovat v 90. letech, byla k vidění po boku Tommyho Lee Jonese v dobrodružné Sopce, vedle Johnnyho Deppa v mafiánském dramatu Krycí jméno Donnie Brasco a s Harrisonem Fordem si zahrála v romantické komedii Šest dní, sedm nocí.

Hecheová se objevila také v seriálech Ally McBealová, Plastická chirurgie nebo Muži na stromech. V letech 1997 až 2000 žila se svojí hereckou kolegyní a moderátorkou Ellen DeGeneresovou, později se provdala a pak i rozvedla. Zůstali po ní dva synové, Homer a Atlas.

Tagy: