Lékař Vladimír zemřel při srážce s kamionem. Spolucestující děsivou nehodu přežili

Severně od slovenské Žiliny se stala tragická autonehoda. Sedmdesátiletý řidič tam ve středu brzo ráno z neznámých příčin přejel do protisměru a čelně se srazil s kamionem. Byl na místě mrtvý, spolucestující střet přežili. Má se jednat o lékaře z Považské Bystrice. O havárii informovala slovenská policie.

Muž jel vozem Volkswagen Tiguan ve směru z Čadce na Žilinu na severozápadě země, k tragédii došlo v katastru obce Kysucký Lieskovec. Po čelní srážce s nákladním automobilem utrpěl zranění neslučitelná se životem a na místě jim podlehl, napsala policie na Facebooku.

ČTĚTE TAKÉ: Chtěl si pořídit fotku, zabil ho elektrický proud. Svědkyně popsala hazard Erika na vagónech

Čtyři další spolucestující byli lehce zraněni. Řidič kamionu podstoupil dechovou zkoušku s negativním výsledkem. Další okolnosti a příčiny tragické dopravní nehody jsou předmětem vyšetřování.

Pod příspěvkem policie se objevily komentáře lidí, kteří zesnulého muže znali. Prý se jednalo o gynekologa Vladimíra B., který i přes svůj pokročilý věk stále ordinoval v Považské Bystrici. Informaci o smrti potvrdila Vladimírova zdravotní sestřička, uvedl web Zregiónu.sk.

Některé ženy komentují, že šlo právě o jejich lékaře. Podle nepotvrzených informací lidí na sociálních sítích měl v době nehody vézt svou manželku, dceru a její děti. Jiné komentáře hovoří o tom, že se lékař zrovna vracel z dovolené.

Tagy:
policie smrt Slovensko dopravní nehoda lékař kamion Žilina Považská Bystrica Žilinský kraj