Tragická nehoda u Levic. Oblíbený vychovatel Tibor narazil do stromu a zemřel, škola truchlí

V sobotu dopoledne došlo u obce Hronské Kľačany nedaleko Levic na Slovensku k tragické nehodě, při níž zemřel čtyřicetiletý Tibor Hancko. Oblíbený vychovatel podle tamní policie pravděpodobně přecenil své řidičské schopnosti a narazil do stromu. Celá situace zasáhla mimo jiné základní školu, kde Hancko pracoval.

Řidič nezvládl svůj renault udržet na vozovce a narazil s ním do stromu. Příčinu nehody policie podle zprávy na svém Facebooku vyšetřuje. Dle předběžných odhadů však řidič nepřizpůsobil rychlost svým schopnostem. Usuzují tak zejména v kontextu svátečního víkendu.

„I přes snahu záchranářů letěl vyslaný vrtulník k nehodě už zbytečně, řidič na místě svým zraněním podlehl. Případná přítomnost alkoholu v krvi nebohého řidiče bude zjištěna při pitvě,“ doplnila policie.

TRAGICKÁ DOPRAVNÁ NEHODA: VODIČ NEPREŽIL NÁRAZ DO STROMU 😔 👉 Dnes dopoludnia došlo pri obci Hronské Kľačany v levickom...

Posted by Polícia SR - Nitriansky kraj on Saturday, April 8, 2023

Zvlášť citelná je havárie pro 5. Základní školu v Levicích, kde byl Tibor oblíbeným vychovatelem. „Celé odpoledne se mě lidé ptali, jestli je pravda, že zemřel. Na své žáky teď bude dávat pozor z nebe,“ řekla pro portál Z Regiónu jedna z jeho kolegyň.

ČTĚTE TAKÉ: Dramatické přepadení banky v Louisville. Policie hlásí pět mrtvých, další jsou zraněni

S Tiborem se na svých webových stránkách rozloučila i základní škola, kde pracoval. „S hlubokým zármutkem a velkou bolestí v srdci jsme dnes přijali zprávu o náhlém odchodu našeho drahého kolegy a pana vychovatele Tibora Hancka. Touto cestou vyslovujeme upřímnou soustrast všem pozůstalým. Čest jeho památce!“ stojí v prohlášení z 8. dubna.

Tagy: