Vémola jde z nemocnice domů. Popsal těžké chvíle a poslal fanouškům povzbudivý vzkaz

Zdá se, že to nejhorší má zápasník MMA Karlos Vémola za sebou. Na sociálních sítích se totiž v úterý odpoledne pochlubil, že už ho propouští z nemocnice. Tam se začátkem prosince dostal se závažnými zdravotními problémy, kvůli kterým musel nakonec zrušit i dlouho očekávaný souboj s Patrikem Kinclem.

Opustit nemocnici měl Vémola v úterý po 14. hodině. „Dnes už mě konečně po dvou týdnech budou propouštět z nemocnice, tak se samozřejmě těším domů. Všem kteří mi posílali nějakou podporu, moc děkuji. Jak říká můj velký vzor Arnie, co tě nezničí, to tě posílí,“ vzkázal 37letý bijec fanouškům na svém Instagramu.

Vémolu hospitalizovali začátkem prosince. Jak sám říká, do nemocnice přijel za pět minut dvanáct. „Při převozu už jsem o sobě skoro ani nevěděl a pan Hradil, který mě tady přijímal, mi poskytl úplně nadstandardní péči. Přijel jsem za pět minut dvanáct a díky jeho ochotě i pohotové reakci to podle mě dopadlo dobře. Upadal jsem skoro do kómatu,“ řekl Vémola v rozhovoru pro web iSport.cz.

„Dělají mi tu neustálé testy. Jisté je, že jsem měl extrémní zánět. Už pár dní předtím mi nebylo nejlíp, byl jsem neuvěřitelně unavený, ale taky jsem dost trénoval, takže jsem to bral jako normální věc. Zánět se mi pak po úderu do žeber rozjel do podpaží, kde se zanítily uzliny. To potom prasklo. Zánět vytekl a udělala se mi trombóza v levé ruce. Velice rychle se to pak šířilo,“ popsal fighter z nemocnice. Nyní už by měl být známý zápasník z nejhoršího venku a zpátky u své rodiny.

Spekulace o krmení mazlíčků

Spekulace o tom, že se Vémola vrátil domů, se přitom začaly šířit už v pondělí odpoledne. Známý zápasník totiž na sociálních sítích sdílel několik fotografií, jak doma krmí svá zvířata.

„Na internetu jsem zaregistroval nějaké ohlasy, že si vesele užívám doma a krmím svoje zvířata. To, že jsem tady v nemocnici, neznamená, že mi moje děti, moji blízcí a moje zvířata, nechybí. Když si dám ty krásný chvíle na Instagram, ať už si svými dětmi nebo se svými druhými dětmi, se zvířaty, to neznamená, že je někde vesele krmím, ale to, že mi chybí a že se těším, až s nimi budu doma zpátky,“ ozřejmil situaci skrze organizace Fight Live Vémola.

Tagy: