Sledujte exkluzivní superdebatu lídrů: Bartoš, Okamura, Rakušan a další v přímé konfrontaci

První superdebata šéfů politických stran a hnutí před volbami do Evropského parlamentu se blíží. Jak vidí budoucnost Evropy a Česka? A jak budoucnost Green Dealu? Jak chtějí hájit české zájmy v Evropské unii a zajistit českým občanům bezpečnost? Do první superdebaty jsme pozvali pět předsedů stran. Na otázky Terezie Tománkové budou odpovídat před publikem ve studiu. Superdebata České zájmy v Evropě začíná v úterý 4. června ve 20:30 na CNN Prima NEWS.

V přímém přenosu se názorově utkají bývalý elitní policista Robert Šlachta (Přísaha a Motoristé sobě), europoslankyně Kateřina Konečná (Stačilo!), Tomio Okamura (SPD a Trikolóra), lídr Pirátů Ivan Bartoš a ministr vnitra Vít Rakušan (STAN).

ČTĚTE DÁLE: Hádka o mír. Co jste udělal pro to, aby vás Putin poslechl? ptal se Vondra Macha

Volby do Evropského parlamentu se v Česku konají 7. a 8. června 2024. Sledujte speciální předvolební vysílání CNN Prima NEWS zahrnující debaty, analýzy i exkluzivní duel Fialy s Babišem.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Nerudovou kritizují za její údajnou nekvalitní výuku. Mám výbornou zpětnou vazbu, brání se

Tagy:
Vít Rakušan Tomio Okamura Ivan Bartoš Česká pirátská strana Robert Šlachta Starostové a nezávislí Kateřina Konečná Česko Svoboda a přímá demokracie předseda hnutí přísaha Robert Šlachta hnutí Přísaha Trikolóra hnutí občanů Karel Šlachta