Velkolepá svatba na Vltavě: Vémola s Lelou si řekli svá ano. Které celebrity dorazily?

Karlos Vémola a Lela si letos užili svatbu. Momentálně to však vypadá, že slavný pár má problém.

Jak se Vémola a Ceterová připravovali na svatbu?

Ve čtvrtek ve čtyři hodiny odpoledne si řekli svá ano Karlos Vémola a Lela Ceterová. Pro obřad si nastávající novomanželé zvolili Občanskou plovárnu v Praze. Velkolepé veselky se zúčastnily stovky hostů, mezi nimi i řada českých celebrit.

Přípravy na svatbu byly od rána v plném proudu. Zatímco ženich začal už ve středu, nevěsta si musela pro líčení a svatební účes vyhradit čtvrteční dopoledne. Jak se ale na sociálních sítích zdálo, snoubenci byli v dobré náladě a na odpoledne se moc těšili. „Už se tu pomalu schází kamarádky, rodina a přátelé. Já jsem ještě v pyžamu,“ přiznala Ceterová ráno na svém Instagramu.

„Od dvanácti mám mít líčení, ve tři odsud pojedeme. Kdybych řekla, že nejsem nervózní, lhala bych,“ doplnila slovenská playmate. Karlos vyrazil k holiči už ve středu, s sebou vzal svého syna Karlose juniora.

S oslavami nejprve začal Vémola. Toho totiž ve dvě odpoledne čekalo loučení se svobodou. „Začínáme ve dvě hodiny na lodi, pak se přesuneme na Občanskou plovárnu. Ve čtyři bude obřad, žádné dlouhé zdržování, pak nějaké rychlé focení a v pět budeme sedět u svatebního stolu,“ shrnul v pořadu Showtime svůj svatební den Vémola.

Dlouho očekávaná veselka byla podle Vémoly plánovaná v „komornějším stylu“. „Zúčastní se jí asi 300 hostů. Na její zorganizování jsem měl zhruba tři dny. Což bylo opravdu velké sousto,“ přiznal ve vysílání CNN Prima NEWS slavný sportovec.

Lela se stihla se svobodou rozloučit už před několika dny. Podle fotografií, které sdílela na svém Instagramu, zřejmě spojila velkou party s oslavou svých 33. narozenin. Společně s kamarádkami Ceterová nejprve vyrazila limuzínou do víru velkoměsta a skončila v jednom z pražských klubů na Václavském náměstí. Navštívit svou nastávající na party přišel také Vémola. „Můj muž si přišel pro pusu od své nastávající manželky,“ svěřila se před několika dny Ceterová.

Samotný obřad odstartoval ve čtyři hodiny odpoledne. Nevěsta zvolila pro svůj den D šaty s velkým výstřihem a nechyběla ani korunka na hlavě. Novomanžele oddával herec Jiří Krampol. Nechyběli ani další hvězdní hosté.

„Kromě Krampola dorazil také muzikálový zpěvák Bohuš Matuš, herec Sagvan Tofi, zpěvačka Natálie Grossová nebo přítel Lucie Bílé Radek Filipi,“ informovala z místa reportérka CNN Prima NEWS Kristýna Vacenovská. Za svědka šel Vémolovi lobbista Ivo Rittig. Na bujaré oslavě pak vystoupil i rapper Rytmus.

Tagy: