Rozchod je nesmysl, Bezděková a Lambora září zamilovaností. Promluvili o dítěti

Rozhovor s Andreou Bezděkovou a Markem Lamborou

Může vztah modelky a herce fungovat? Andrea Bezděková a Marek Lambora jsou tomu zářným příkladem. Zamilovanost z nich srší, přesto je prý na rodinu ještě čas. A možná i na polyamorii. Co dalšího pár prozradil?

Modelka Andrea Bezděková tvoří pár s hercem Markem Lamborou už rok. A i když je herec, Bezděková se nebojí, že by na ni něco hrál. „Věřím mu úplně všechno. Ne, myslím, že Marek je rytíř – a těm se věřit může,“ sdělila se smíchem modelka a dodala, že když její partner začne hrát, změní tón hlasu a okamžitě to na něm pozná.

„Normálně mluvím poměrně výš, a když začnu něco dělat, je fakt, že to pozná docela rychle. Většinou hraju takové fóry, že vymyslím nějakou lest, kterou většinou prokoukne. Někdy ale ne – a to je super,“ doplnil Lambora.

A co říká oblíbený herec na to, že ho jeho polovička označila za rytíře? „Je krásné, když se dozvíte, že o vás takhle někde mluví. Hrozně hezky se mi to poslouchá. Ona je taková slunečnice, která mi svítí do života a vždycky mi vykouzlí úsměv na tváři,“ prozradil Lambora.

I když jsou zamilovaní až po uši, na děti prý mají ještě čas. „Děti bych chtěla moc, jen ještě není správný čas,“ podotkla Bezděková. Ani Lambora se na ně zatím necítí. „Mám to úplně stejně. Je ještě brzo. Jednou bych ale chtěl asi dvě, určitě ne jedno. Pokud jich bude víc, jedině dobře, jenom ne najednou,“ doplnil Lambora.

A když ještě nemyslí na rodinu, co říkají na polyamorii? „Nejsem sobec, ale nejsem v ‚tom kruhu. Kdyby přišel po třiceti letech manželství, kdy je vyzkoušené opravdu všechno, možná by byl čas na čerstvý vítr, ale po roce vztahu si to nedokážu představit,“ odpověděla Bezděková.

Tagy: