Onanista ve vlaku obtěžoval mladou dívku, pak ji pronásledoval. Policie žádá o pomoc

Muže, který onanoval před mladistvou, hledá policie.

Muž onanoval před mladistvou

Policisté pátrají po muži, který onanoval před mladistvou ve vlakové soupravě mezi železničními stanicemi Radotín a Černošice-Mokropsy. Dívka vše oznámila mužům zákona, ti se ho teď snaží dopadnout. Neznáte ho?

„Na otřesný zážitek dlouho nezapomene mladá dívka, která jela v neděli 20. března odpoledne ze Smíchova vlakem domů,“ začíná vyprávět nepříjemný zážitek dívky mluvčí policistů Jan Rybanský.

Po cestě mezi železničními stanicemi Radotín a Černošice-Mokropsy si všimla muže, který seděl naproti přes uličku. „Držel v ruce svůj penis a bez okolků před ní onanoval. Dívce se jeho chování pochopitelně nelíbilo a odešla do jiné části vlaku,“ popisuje Rybanský.

Muž ji však po chvilce našel a v onanii pokračoval. „Opět tak byla nucena přejít jinam, což podezřelý nesl s nelibostí a dívce začal nadávat. Naštěstí vlak dorazil do její stanice, kde s pláčem vystoupila a následně celý zážitek popsala doma mamince,“ líčí mluvčí. Společně pak celou událost osobně ohlásily na policejní služebně.

Podezřelého ale zaznamenaly kamery na železniční stanici v Berouně, kde vystoupil. Je tedy velmi pravděpodobné, že by to mohlo být i jeho místo bydliště. „Pokud ho poznáváte, kontaktujte linku tísňového volání 158,“ apeluje Rybanský a dodává, že událost je prověřována pro trestný čin výtržnictví, za což hrozí až dvouletý pobyt za mřížemi.

Tagy: