Záhadné pohyby Kate na finále Eura. Dokazují, že je znovu těhotná, tvrdí fanoušci

Na finále fotbalového mistrovství Evropy mezi Itálií a Anglií v londýnském Wembley se přišel podívat i princ William s manželkou Kate a synem Georgem. Britové však nerozebírají pouze prohru anglického týmu. Na sociálních sítích se šíří fotografie vévodkyně z Cambridge. Ta se na několika snímcích drží za své břicho. Z toho důvodu se objevují spekulace o tom, že 39letá Kate čeká již čtvrtého potomka.

Na stadionu ve Wembley fandil princ William se svou manželkou Kate a synem Georgem mezi dalšími 66 tisíci diváky. I když byla královská rodina elegantně oblečená, zápas prožívala v emocích stejně jako ostatní fanoušci.

Když obránce Luke Shaw poslal Anglii do vedení po 117 vteřinách hry nejrychlejším gólem v dějinách finálových zápasů Eura, malý George zářil nadšením a objímal svou maminku. Italský stoper Leonardo Bonucci však v 67. minutě vyrovnal. O vítězství Itálie pak rozhodly penalty.

Kromě dění na samotném hřišti britská média zaujalo i neverbální vystupování vévodkyně Kate na ochozech stadionu. Ta si během utkání několikrát sahala svou rukou na břicho, čímž vyvolala spekulace o tom, že s Williamem čekají další dítě.

„Je snad Kate znovu těhotná? Tohle je typická póza těhotné ženy,“ okomentoval snímek jeden z uživatelů na Twitteru.

Po princi Georgovi, princezně Charlotte a princi Louisovi by tak šlo už o čtvrtého potomka.

Že by takové spekulace mohly být založené na pravdivém základě, potvrdil mimo jiné královský expert Duncan Larcombe. „Nikdy nevyloučili možnost, že by jejich rodina byla nakonec šestičlenná. Kate je přirozenou matkou a děti miluje,“ uvedl na začátku června pro web Mirror.

Tagy: