Opilá řidička se prala s policisty, skončila v poutech. V autě přitom vezla sedmileté dítě

Opilá řidička se chovala agresivně, nakonec skončila v poutech.

Opilá matka zaútočila na policisty

Řídila opilá, prala se s policisty a ještě ke všemu v autě vezla svého malého syna. Řeč je o řidičce, kterou zastavili strážci zákona při dopravně bezpečnostní akci v Praze.

Když na místo dorazil štáb CNN Prima NEWS, žena už měla na rukou nasazená pouta. Chovala se totiž agresivně a s policisty odmítala spolupracovat. „Nemáte právo se s ním bavit, když u toho nejsem,“ pokřikovala na strážce zákona řidička. Na mysli přitom měla svého sedmiletého syna, kterého vezla v autě.

Měla přitom smůlu – v pátek večer totiž probíhala velká dopravně bezpečnostní akce pražských policistů a právě ti ji zastavili. „Jedno z prvních vozidel, které jsme zastavili, byla Škoda Fabia, kterou řídila 28letá žena. Podrobila se dechové zkoušce a výsledek byl pozitivní. Nadýchala 1,5 promile,“ potvrdil CNN Prima NEWS mluvčí pražských policistů Jan Daněk.

„Žena odmítala spolupracovat a byla agresivní. Nakonec skončila v nemocnici na Bulovce, kde jí byly odebrány vzorky moči a krve,“ doplnil mluvčí. Policisté ženě na místě zadrželi řidičský průkaz. Dopravní policii pak bude muset vysvětlit své chování.

Pro sedmiletého chlapce si nakonec přijela babička. Opilé řidičce teď hrozí vězení.

Tagy: