Otřesný případ. Muž po hádce zapálil matku upoutanou na vozík, policie ji našla v plamenech

Muž v Salemu zapálil svou matku.

Muž v Salemu zapálil svou matku

Policie v americkém Salemu vyšetřuje otřesný případ. James Parker měl polít svou 72letou matku Joannu benzínem a následně zapálit. Žena, která byla odkázaná na invalidní vozík, podlehla těžkým zraněním v nemocnici.

Podle policie v americkém Salemu v Severní Karolíně se syn na svou matku rozčílil a polil ji hořlavinou, když byla na verandě. Joanna podle rodiny neměla se synem dobré vztahy, přestože spolu žili. Nikdo ale nečekal, že by byl schopný něčeho takového.

„Je to prostě velmi nečekané. Moje máma byla skvělá. Ráda pomáhala, jak jen mohla, i když to vždy nešlo, ale snažila se,“ prohlásila Joannina dcera Tammy Parkerová-Edwardsová, která je ráda, že matku ještě stihla minulý měsíc navštívit.

Záchranáři našli 72letou ženu v plamenech, ani rychlé uhašení a převoz do nemocnice jí ale život nezachránily. Těžkým zraněním podlehla. Policisté následně zatkli jejího syna Jamese a obvinili ho z vraždy. Není jasné, proč se dvojice pohádala.

„Z tohohle domu by neodešla ani za nic. Milovala to tady. Říkala, že je to její dům a že by se neodstěhovala,“ popsala Tammy. Nyní je budova poničená ohněm a na verandě leží popel.

Zdrcená dcera chce, aby lidé věděli, jak skvělý člověk byla její matka – milovala hudbu, církev a také pomoc druhým. „Bude nám velmi chybět,“ doplnila.

Tagy: