Sledujte ZÁZNAM Partie: Velká debata s Richterovou, Fialou, Kolářem a Stropnickým

Matěj Stropnický

PARTIE Terezie Tománkové 8.8.2021

Po prázdninové pauze se už v neděli vrací na obrazovky Partie Terezie Tománkové. Střetnou se v ní předseda ODS Petr Fiala a ministryně financí Alena Schillerová (za ANO). Jak politici plní sliby, na které lákají voliče? Kampaň je teprve na začátku, přesto už jsme svědky bizarností. Bude se předvolební šílenství ještě stupňovat? V druhé polovině se můžete těšit na velkou politickou debatu o současném dění s Richterovou, Fialou, Kolářem a Stropnickým. Sledujte nedělní Partii na CNN Prima NEWS, televizi Prima nebo přímo v tomto článku.

„Jsou sice prázdniny, ale naše volební kampaň samozřejmě pokračuje. Připravujeme i typicky prázdninová setkávání s lidmi, proto chystáme naše už tradiční letní kina. Kromě standardní kontaktní kampaně budeme na více než sto místech po celé zemi v letních kinech promítat úspěšnou komedii Ženy v běhu,“ uvedl šéf ODS Petr Fiala.

I když hnutí ANO tvrdí, že kampaň spustí až v září, vypadá to, že premiér Andrej Babiš už začal. Kromě toho, že vydal knížku a objíždí kraje, má navíc v plánu lidem točit vanilkovou a čokoládovou zmrzlinu.

Se zmrzlinovou kampaní chce vyrukovat i koalice Pirátů a STAN. Piráti Babiše osočili, že jenom okopíroval jejich nápad, protože právě oni jako první oznámili, že budou rozdávat jahodové nanuky.

Jsou podobné spory opravdu tím, co lidé chtějí sledovat? Dokáže taková kampaň přesvědčit voliče? A je skutečně zmrzlina zásadnějším tématem voleb než bydlení nebo důchodová reforma? Nejen o tom budou diskutovat Petr Fiala a Alena Schillerová.

Ani v druhé polovině nedělní Partie nebude nouze o ostré střety. Do studia usednou místopředsedkyně Pirátů Olga Richterová, místopředseda SPD Radim Fiala, starosta Prahy 6 Ondřej Kolář (TOP 09) a nestranický kandidát ČSSD Matěj Stropnický.

Partii sledujte v neděli 8. srpna od 11:00 na CNN Prima NEWS, v televizi Prima nebo přímo v tomto článku.

Tagy: