Past na diváky? Harry a Meghan svůj skutečný domov neukázali. Luxusní vilu si pronajali

V dokumentu Harry a Meghan poodhalil královský pár své soukromí. Někteří se mohli domnívat, že vévodové ukázali i své bydlení v kalifornském Montecitu. Skutečnost je ale jiná. Honosné sídlo s výhledem na Tichý oceán jim nepatří, manželé si jej pouze vypůjčili. Nyní je luxusní vila na prodej za 49 milionu dolarů (asi 1,1 miliardu korun). 

Nemovitost je skutečně velkolepá. Pozemek o rozloze něco přes dva akry nabízí výhled na kalifornské pohoří a Tichý oceán. Kromě hlavní obytné budovy se na pozemku nachází také domek pro hosty, bazén, lázně, garáž, citrusový sad a kurník pro slepice.

V hlavním domě o rozloze 1 263 metrů čtverečních najdete šest ložnic a šest koupelen, knihovnu, posilovnu, místnost pro meditaci nebo domácí kino.

Podle informací webu Architectural Digest patří nemovitost podnikateli a ekologickému aktivistovi Marku Schulhofovi, který ji v roce 2013 koupil za 14,6 milionů dolarů (přibližně 331,8 milionu korun).

Ačkoliv manželé nikdy netvrdili, že je dům v seriálu skutečně jejich, interiér s křišťálovými lustry a soukromým kinem vzbudil u diváků velký ohlas. „Přišlo mi trochu nevhodné natáčet v tak honosném prostředí, když je ve skutečném světě tolik utrpení,“ reagoval na dokument jeden hollywoodský producent.

O tom, že nemovitost královskému páru nepatří, informoval jako první deník Daily Mail. Podle webu Dirt se sídlo, které se objevilo v seriálu streamovací služby Netflix, nachází asi tři a půl kilometru od skutečného domu Sussexů. Jak moc se ale půjčená vila podobá jejich skutečnému sídlu, je nejasné. Daily Mail přirovnává skutečný domov královského páru ke klasické toskánské vile, vinici v Napě či venkovskému klubu v Beverly Hills.

Tagy: