Dáša v 15 opět otěhotněla, s prvním dítětem jí pomáhal 10letý přítel. Na byt už našetřili

Patnáctiletá Ruska Dáša Sudninshnikovová je podruhé těhotná. S novinkou se pochlubila na sociálních sítích. Dítě údajně čeká se svým šestnáctiletým přítelem Maksimem. První dítě měla ve čtrnácti po znásilnění.

Popularitu získala patnáctiletá Ruska před dvěma lety, když na sociálních sítích oznámila, že čeká dítě s desetiletým chlapcem. Poté, co její tvrzení lékaři vyvrátili, dívka přiznala, že ji znásilnil patnáctiletý mladík, kterého znala ze školy.

Loni v červenci přivedla na svět dceru Emiliu, kterou nyní podle jejích slov vychovává sama. Letos v červenci na Instagramu informovala, že je opět těhotná. Zprvu Dáša se svými fanoušky debatovala o tom, zda nepodstoupit potrat, protože prý jen těžko zvládne vychovávat dvě děti. Později však svůj názor změnila.

„Bylo velmi těžké se takto rozhodnout a možná toho budu později litovat, ale teď určitě ne. I když jde zatím pouze o plod, nikoliv dítě, je škoda ho připravovat o život,“ uvedla ve videu na Instagramu Sudnishnikovová. Svého druhého potomka plánuje vychovávat se svým přítelem a otcem dítěte Maksimem.

Na byt už má peníze našetřené

„Navíc, až porodím, Mile budou dva roky. Nebude to tak těžké, starší dceru mohu občas nechat u své matky. Také mi bude už 16 let a budu se moct přestěhovat a koupit si byt. Už na něj mám dokonce našetřené peníze,“ svěřila se mladá maminka.

Patnáctiletá Dáša si totiž nyní vydělává prostřednictvím sociálních sítí. Jen na Instagramu má více než 700 tisíc fanoušků.

Kvůli této zprávě se na Sudnishnikovovou snesla vlna kritiky. Mnozí její fanoušci obviňují její rodiče, že dívku zanedbávají, jiní jí její těhotenství nevěří. „Tak uvidíme, s čím přijde zase za rok. Zajímalo by mě, kam se dívají její rodiče a sociální úřad péče o dítě,“ napsali lidé pod příspěvkem.

„Za tohle už si můžeš sama, ani se pořádně nestaráš o své první dítě. Hodíš ho zas na svou matku a půjdeš si opět po svých,“ nešetřili kritikou její fanoušci.

Tagy: