Patrasové hrozí tři roky vězení za nehodu pod vlivem alkoholu. Spekulace, budu se bránit, řekla

Herečka Dagmar Patrasová kvůli loňské autonehodě míří k soudu. Informoval o tom obvodní státní zástupce pro Prahu 10 Richard Houdek. Web TN.cz informoval, že jí hrozí až tři roky vězení. Umělkyně měla řídit pod vlivem, to ale sama odmítá. Pro redakci Prima Ženy Patrasová potvrdila, že se bude bránit.

„Jsou to domněnky a spekulace. Já jsem nikomu nedávala krev a ani mi nikdo nedával dýchnout,“ uvedla pro web Prima Ženy Dagmar Patrasová. Známá umělkyně dodala, že se v tomto případě u soudu hodlá bránit.

ČTĚTE TAKÉ: Slovenská herečka šokovala. Rozhodla se ukončit život a podstoupila asistovanou sebevraždu

Zda Patrasovou podpoří její manžel Felix Slováček, není jasné. „Nebudu se k tomu v žádném případě vyjadřovat,“ sdělil webu Prima Ženy.

K nehodě, kterou bude řešit soud, došlo 23. května loňského roku. Patrasová po předchozím požití alkoholických nápojů řídila osobní automobil a způsobila dvě dopravní nehody, uvedl Houdek. Herečce hrozí půl roku až tři léta za mřížemi, píše web TN.cz.

Vada motoru?

Autonehoda Patrasové nezůstala bez povšimnutí. Mnozí totiž již dříve herečku podezřívali, že řídila opět podnapilá. Po nehodě se však odmítla podrobit dechové zkoušce a nepředložila ani řidičský průkaz. Krátce po havárii byla navíc spatřena, jak se zmateně prochází po ulici směrem ke svému domu, kde se na chvíli posadila na chodník.

Patrasová přitom podobný prohřešek řešila už v minulosti, když v roce 2018 nabourala jiné auto. Policisté jí tehdy naměřili alkohol v krvi, za což musela zaplatit pokutu 150 tisíc korun. Dočasně také přišla o řidičský průkaz.

MOHLI JSTE PŘEHLÉDNOUT: Drsná srážka auta s medvědem. Krvácející zvíře na záběrech uteklo do lesa, chtějí ho zastřelit

Tagy: