O Madonnu můžeme přijít, taková byla realita. Rodina poprvé promluvila o kolapsu zpěvačky

Všichni jsme se obávali, že o ni můžeme přijít. Tak o hospitalizaci popové hvězdy Madonny mluví její příbuzní. Zpěvačka skončila na jednotce intenzivní péče (JIP) a byla nucena odložit celosvětové turné Celebration. Ve čtvrtek se z nemocnice vrátila domů. Důvodem jejího pobytu na JIP byla podle BBC vážná bakteriální infekce. Práce byla u zpěvačky sice na prvním místě, teď ale musí jít stranou, shodli se podle webu Daily Mail členové rodiny.

Stav známé zpěvačky byl natolik vážný, že se její příbuzní připravovali na nejhorší, řekl webu Daily Mail jeden z členů rodiny. Čtyřiašedesátiletou hvězdu našli v sobotu v New Yorku v bezvědomí a převezli ji na jednotku intenzivní péče, kde byla údajně přes noc intubována.

Madonna byla z nemocnice propuštěna ve čtvrtek. Údajně se cítí lépe, uvedl web BBC.

ČTĚTE TAKÉ: Modelka Šeredová si vzala dědice Fiatu. Vdavkám na Sicílii předcházel bujarý večírek

Ve středu její manažer Guy Oseary oznámil, že trpí „vážnou bakteriální infekcí“ a potřebuje čas na zotavení, takže odkládá své turné, které mělo začít 15. července ve Vancouveru. Příbuzní zpěvačky narozené v Michiganu popsali, že strávili několik traumatizujících dní v nejistotě, zda se z toho dostane.

Pouto se posílilo

„Všichni věřili, že o ni můžeme přijít, a taková byla realita,“ sdělili. Madonna je matkou šesti dětí, 26letá dcera Lourdes Leonová s ní byla po jejím boku po celou dobu hospitalizace, uvedl web The New York Post.

„Všichni členové Madonniny rodiny se kvůli tomu spojili,“ řekl příbuzný s tím, že zpěvačce hospitalizace připomněla, že se o sebe musí starat. „Tohle ji opravdu probudilo. Nežila tak zdravě, jak by ve svém věku měla, a v posledních měsících se vyčerpávala. Myslí si, že je pořád mladá, i když ve skutečnosti není. Také si myslí, že je neporazitelná,“ podotkl.

Zdroje ze zpěvaččina okolí uvedly, že Madonna nepřetržitě pracuje na tom, aby její turné bylo dokonalé. Jeden z nich prozradil, že zkouší šest dní v týdnu. Zastavila ji až hospitalizace. „Všechno, včetně tohoto turné, je teď na druhém místě,“ dodal příbuzný.

MOHLI JSTE PŘEHLÉDNOUT: Madonna je ve svých 63 letech zase single

Tagy: