Zářící maminka Perkausová: Užívám si to. Prozradila detaily o Killianovi a vychválila manžela

Pouhé tři měsíce po porodu zamířila moderátorka CNN Prima NEWS Eva Perkausová do společnosti. Na plese ji redakce Showtime vyzpovídala, jak si roli matky užívá a kdo jí nejvíce pomáhá. Prozradila také, čeho si nejvíce váží.

Eva Perkausová je čerstvá maminka, ale podle její postavy byste to neuhodli. Několik týdnů po porodu už je zpět ve formě, obléká plesové šaty a vyráží do společnosti. O syna Killiana je i tak dobře postaráno.

„Má na tom úděl moje maminka, respektive babička malého, která ho hlídá, když potřebujeme. Jsem za to vděčná, je to velká výpomoc. Můžu ven, občas si skočit na kávu, s manželem na večeři. Není to tak, že bych byla 24 hodin denně doma, ale když potřebuju vypnout hlavu, tak maminka zaskočí,“ svěřila se moderátorka.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: S nikým nechodím, tvrdí Žilková. Od osmnácti si soudy se Stropnickým povede Kordula sama

A jak hodnotí mateřství? „Užívám si ho. Malý je zlatý, hodný, spinká v noci klidně dvanáct hodin – samozřejmě s jednou nebo se dvěma pauzičkami. Ráno jsem odpočatá, protože v noci spím. Nemohu si stěžovat, je to super,“ přiznala.

S Killianem prý dělá všechny typicky maminkovské práce. „Nejde mít miminko a nevěnovat se mu naplno. Do toho stíhám úklid i uvařit. Ale tím, že malý ještě nepotřebuje mít pevnou stravu – protože ještě kojím – tak je mi v tomto naštěstí trochu ulehčeno. Takže krmím manžela,“ pokračovala.

Právě výpomoc svého partnera a otce chlapečka si nemůže vynachválit. „Mám už osvědčené, že umí přebalovat. Jsou dny, kdy jdu na akci a manžel musí zaskočit – sám doma hlídá. Umí vše, jak přebalit, tak nakrmit z lahvičky. Je skvělý, opravdu super táta,“ dodala Perkausová.

Tagy: