Peroutka otevřeně o strachu i lásce: Mám kluka, je skvělý. Podpořila ho Bílá a další osobnosti

Milan Peroutka si vzal svého přítele Dominika.

Milan Peroutka se oženil

Moderátor a zpěvák Milan Peroutka poprvé od utajované „veselky“ promluvil. Fanouškům sdělil, že jim o nové lásce chtěl říct sám jako první, svazoval ho ale strach. V dlouhém příspěvku na Instagramu popsal, co všechno obřadu předcházelo. V sobotu společně se svým přítelem Dominikem vstoupil do registrovaného partnerství. Získal si podporu od řady známých osobností.

„Tolik jsem vám to chtěl říct první, i když jsem měl strach. Ale žádný můj scénář nepracoval s variantou, že bude ‚tajný zdroj‘ na svatbě ještě předtím, než vůbec nějaká byla. A navzdory jeho výpovědi nám na ní ani nepršelo štěstí, ale přenádherně svítilo sluníčko. Právě štěstí jsme si ale vymyšlenými a senzacechtivými citacemi v dost možná nejhezčí den v životě odmítli nechat vzít. Vypnul jsem si telefon a zapínám ho, jen abych se mohl ozvat vám,“ začíná v emotivním příspěvku.

ČTĚTE TAKÉ: Nenechte se ve Varech natáhnout. Stačí pár kroků a za jídlo ušetříte stovky korun, radí místní

Vysvětlil, že v posledních měsících zažíval nesnesitelný tlak. „Řekl jsem si to vždycky, když jsem viděl hrůzy, co se nám všude dějou, a pak se sám sebe ptal, co vlastně pořád řeším. Nebudu chodit kolem horký kaše. Mám kluka. Je skvělý. Je natolik skvělý, že jsem se otevřel možnosti mít kluka. Že jsem ho představil rodině a kamarádům. A přitvrzuju, že jsem se rozhodnul si ho v sobotu vzít a představit i vám,“ pokračoval Peroutka s tím, že doufá, že tuto novinku pozitivně přijmou i jeho fanoušci.

Pod vyznáním ho podpořila řada celebrit. „Láska je láska,“ citovala svůj text zpěvačka Lucie Bílá. „Hodně štěstíčka celé tvojí nové krásné rodině! Srdci člověk neporučí, cestu si vždy najde,“ uvedla zpěvačka Olga Lounová. „Hlavně hodně štěstí, kluci,“ dodal moderátor Jan Musil.

Vzkaz mu poslala i herečka a bývalá láska Michaela Tomešová. „Mildo, má první lásko, jsem na Tebe moc hrdá. Na vás oba. Jste spolu krásní a jsem ráda, že jsem Dominika mohla poznat. To štěstí z vás sálá a já jsem za Tebe tuuuuze šťastná. Přeju vám nádherný společný roky. Připíjíme s rodinkou na vaše zdraví,“ dodala.

Tagy: