Personál pražského hotelu v šoku: Nájemnice zmizela, zbyli po ní hadi v posteli a na skříni

Žena v hotelovém pokoji nechala hady a kočku.

Žena nechala v hotelém pokoji hady

O nečekané překvapení se postarala žena, která opustila svůj pokoj v hotelu na Praze 3. Když chtěl personál místnost uklidnil, nalezl hady v posteli i na skříni. Na parapetu se pak schovávala kočka. Na místo proto vyjeli strážníci i odchytová služba.

„Máme tady paní, která nám na hotelovém pokoji nechala hady a kočku a už se nevrátila,“ sdělila v pondělí pracovnice žižkovského hotelu strážníkům na tísňovou linku. Když chtěli pokojské místnost uklidnit, čekalo na ně překvapení.

Několik hadů odpočívalo v posteli, další zase na skříni. K tomu na okenním parapetu seděla kočka. „V pokoji se nalézala menší kolonie hadů doplněná o černobílou kočku. Žena, které ten den končil pobyt a měla se z něj odstěhovat, nebyla k dostižení, a tak se personál obrátil na tísňovou linku 156,“ uvedla mluvčí strážníků Irena Seifertová.

Když na místo strážníci dorazili, přivolali i odchytovou službu a pracovníka odboru životního prostředí. „Na hledání majitelky pak využili i sociální sítě a rodinné příslušníky, díky kterým se nakonec podařilo majitelku hadů kontaktovat. Pětatřicetiletá žena si následně zvířata zajistila a z hotelu se po vyrovnání účtu odstěhovala,“ doplnila mluvčí.

Ačkoliv se jednalo o nepříjemnou situaci, žádného protiprávního jednání se žena nedopustila.

Tagy: