Díky za každý moment s tebou, vzkazuje seriálová Monika zesnulému Matthewovi Perrymu

Matthew Perry a Courteney Coxová v seriálu Přátelé

Rozloučení s Perrym

Na zesnulého herce Matthewa Perryho si v úterý vzpomněla i jeho seriálová partnerka Monika v podání herečky Courteney Coxové. V dojemném příspěvku mu děkovala „za každý moment“, který s ním mohla strávit. Přidala i dojemnou vzpomínku na úspěšný seriál, jejž spolu natáčeli.

„Když pracujete s někým tak úzce, jak tomu bylo u mě a Matthewa, nastanou tisíce okamžiků, které bych si přála sdílet s ostatními,“ uvedla herečka. Přidala i vzpomínku, na to, jak se jejich seriálový příběh rozvinul.

K TÉMATU: Roztáhni křídla, konečně jsi volný. Matt LeBlanc se dojemně rozloučil se zesnulým Perrym

„Pro trochu kontextu: Chandler a Monika měli mít jednorázovku v Londýně, kde se ženil Ross. Jenže vše dostalo jiný směr kvůli publiku, které bylo přítomné natáčení. Kvůli nim se z toho stal začátek milostného příběhu,“ popsala Coxová.

Chandlerova seriálová láska připojila k příspěvku i video, na němž je natáčení scény, kdy Ross vpadne do pokoje a málem načape Chandlera a Moniku v nejlepším. „Ještě předtím, než padla klapka, mi Matthew pošeptal vtipnou frázi, kterou jsem měla nečekaně říct. Takové věci dělal často,“ popsala.

„Byl vždy vtipný, ale především milý,“ zakončila dojemnou vzpomínku. Krátce před Courteney Coxovou zveřejnil vzpomínku na zesnulého kolegu i Matt LeBlanc neboli jeho nerozlučný seriálový parťák Joey.

MOHLO VÁM UNIKNOUT: Perryho poslední fotka má všechno. Jako by putoval do vesmíru, popsal Rychlý

Tagy: