Podhořanské letiště rozezní polní koncert. Patronkou akce je miss Stočesová

Pokud nevíte, kde strávit s dětmi poslední prázdninovou sobotu, máme pro vás tip. Zcela unikátní skloubení dětského dne, filmové hudby a letecké historie nachystali pořadatelé III. polního koncertu v muzeu letectví na letišti v Podhořanech u Ronova.

I s menšími dětmi můžete dorazit na dětský den už od 14 hodin. „Děti čekají skákací hrady, sokolníci, hasiči a různé další atrakce, které budou zdarma a děti, které různé aktivity vyhrají, dostanou i drobné ceny,“ říká patronka akce, Miss ČR 1998 Kateřina Stočesová.

Rodiče a aviatičtí nadšenci pak ocení letecký den a prohlídku letiště. Aeroklub připravil pro návštěvníky lety v motorových letadlech i kluzácích.

Vše doplní vystoupení bluegrassové kapely Foot Rail a od 19:30 koncert Pražského filmového orchestru, který zahraje slavné melodie autorů Ennia Morriconeho, Johna Williamse nebo Johna Barryho. Zazní tak skladby z Vinnetoua, Fantomase, Hvězdných válek nebo ze seriálu Profesionálové. Vstupné na akci je dobrovolné, výtěžek z koncertu bude věnován Dětské psychiatrické klinice FN Motol.

Tagy: